onsdag den 12. oktober 2011

Efterår

Man kan vist efterhånden godt erkende, at det er slut med høje temperaturer, og prognosen for efterårsferien er da også rimelig efterårsagtig: Sol, regn, og lave temperaturer, helt ned til frysepunktet."Hvorfor tager vi ikke bare en charterrejse til Spanien, eller Grækenland? Der er varme og vi trænger altså virkeligt til lidt ferie".
Så begynder vi to gamle samstemmende at rømme os, klar til at forsvare os med, at vi én gang har forsøgt os med charterferie i efterårsferien, og det var ingen succes, så det behøver vi ikke gentage!
"Vi er simpelthen den eneste familie, der aldrig kommer på ferie, nogensinde - det er altså pissetræls".
Og så er det vi lige så godt kan opgive. For det er jo rigtigt nok. De har fuldstændigt ret, teenagerne. Vi er den eneste familie i verden, der aldrig kommer på ferie, charterferie i efterårsferien, men så kommer vi så meget andet!
Hvad det "andet" bliver i år... det skal jeg vist til at begynde at tænke over.
Jeg må lave et ugeprogram. 
Et "Teenager-luk-munden-og-parrér-ordre" - ugeprogram.
Og hvis de brokker sig, hvad de helt sikkert gør, så må de selv finde på noget andet, noget der kan erstatte det oprindelige, udfylde hullet i skemaet...
Jeg tror, jeg vil sætte en tur til Klitmøller og Hanstholm på skemaet. Klitmøller for at gå tur og se på surfere - Hanstholm for at komme på museum! Det passer vist med en dagstur?

2 kommentarer:

niels nielsen sagde ...

hej marianne vi er i alanya og solen skinder og vi har 27 grader. kom i bare så giver jeg en kold øl på strander. ps. vandet er 26 grader :) Mvh. anni og niels Hindborg

mjø ;o) sagde ...

Hold dog op med at sige sådan noget sludder... tsk tsk - 26 grader er dobbelt op på vores temperaturer i luften pt.!!!! Øv!
Jeg håber I nyder det - nyd lidt for mig også!