fredag den 10. august 2007

"Fødselsdagsfest


Alfons Åberg" er en af mine yndlingshistorier, og jeg kommer til at tænke på den, fordi det er min lillebrors fødselsdag i dag, og Martin bliver 18 år i dag, og der er sikkert mange andre der også har fødselsdag i dag, og hvis man synes, man trænger til sådan en rigtig fødselsdagsfest, så skal man gå på biblioteket og låne "Fødselsdagsfest, Alfons Åberg", hvis man ikke har den i huset! Den har givet faster Fifi sit navn, og bør læses højt, med særlig høj stemmeføring hver gang faster Fifi siger noget - der vil ikke være et øje tørt, tro mig!

Tillykke Søren!

torsdag den 9. august 2007

Ved skæbnens ironi

og ironi er der tale om... så er det nu lykkes mig at konfigurere, eller hvad det nu hedder, til nyt layout, og dét helt uden at vide, hvordan jeg skulle eller gjorde... Smaart! Billedet er måske lidt trukket i kanterne, men det skal man ikke lade sig narre af - det er rent ironi!
Jeg har ladet mig fortælle, at andre har lidt svært ved at finde rundt hér med e-blogger-tingen - det har jeg så også!! Ville gerne gøre andet end sort, men det er efterhånden temmelig varmt, og jeg kan mærke at også jeg blir varm, hvis jeg skal makke mere i indstillinger, redigeringer, skabeloner og html - hvad det så end dækker over???

Tiden passer ikke

hverken til årstiden, fritiden, høsttiden eller ventetiden. Og det gør vi nu. Venter. Fordi der ikke er mere modent korn på marken venter vi. På høsttiden. Og mens vi venter på høst, så kan vi jo bruge fritiden på at nyde årstiden... Rigtig god dag!!

Natten er startet

- og det er helt sort for mig dette hér, ligesom vinduespartiet mellem varme og kulde, set fra min stol.