torsdag den 30. juli 2009

Gøremål

er der mange af - f.eks. har jeg lige renset tagrender! Assisteret af Thomas - men kun indtil han havde vigtigere gøremål, som f.eks. at søsætte den tømmerflåde (indbygget musikanlæg, elektricitet og lædersofaer) som han og Jeppe har bygget på i over en uges tid. Det er en fin fin flåde. Med tag og bygget over tomme olietønder.
"Der er ikke hverken søm, skruer, fugemasse eller pind tilbage på hele gården", sagde Bondemanden med et stort grin - så længe de makker i tømmerflåde sidder de jo ikke foran en computer, og det er jo enhver faders drøm - selvhjulpne drengebørn med initiativ! Ikke dovne drenge foran en skærm....

mandag den 27. juli 2009

Folketælling

For første gang siden sommerferien startede har jeg nu mine egne tre unger i huset. Plus det løse. Men mine unger er her! Line kom hjem i nat, en times tid inden storesøsteren skulle afsted på arbejde, og mindst et par timer inden Jeppe fandt vej til sine sovegemakker.
Line er hjemme for en kort bemærkning.
Cirkus Summarum flytter til Århus, og de har lige 2½ døgn under hjemlig dyne, inden de skal afsted til Århus, onsdag formiddag.
Tilgengæld gør Lærke og jeg turen til Kbh i dag!
(Det skal ikke hedde sig)
Den amerikanske Ambassade skal SE og RØRE ved visumansøgere, inden der sættes et stempel i passet, og man kan få lov at indrejse som andet end almindelig turist. Det virker gammeldaws. Og det fjerner morskaben ved at komme til København, når man skal stille på Ambassaden kl 8.45. tirsdag morgen...