fredag den 28. marts 2014

Insta#gram og-deraf-følgende-uorden-og-bøvl

At have forskellige adgangskoder til forskellige steder på både telefon og pc er ikke særlig gennemtænkt. Ikke i min verden.
Jeg har ikke fået mine mangeartede og delvist ens koder skrevet ned i tide... jeg plejer at anvende de for mig mest brugbare navne på familiemedlemmer (statistisk set er det åndssvagt) kombineret med gamle telefonnumre, og/eller årstal der betyder noget for mig...
Nu i dag - skulle jeg huske min kode til min telefon. Den semi-nye IPhone fra 2012... Det lod sig ikke gøre. Efter tre forgæves forsøg, med den rigtige kode hver gang!!! måtte jeg sande, at jeg var nødt til at skrive mit brugernavn ind i systemet, for at komme videre... bob-bob-brugernavn???
Samme helvede indfandt sig... Og nu har min ældste været "på besøg" i mine koder og brugernavne - så grundigt, at jeg i hvert fald slet ikke kan huske noget som helst længere, og er helt svedig ved tanken om, at jeg skal logges ind nogen som helst steder, nogensinde igen...
Arrrgh!!!

Men jeg er nu opført som bruger af instagram som
marianne_joergensen # (hashtack) BONDEKONE #

både på min Iphone og på den Ipad, som Bondemanden købte for år tilbage (og som han kun bruger for at høre "trådløs musik" fra yngstebarnets sportyhifi-fis, når han plugger stikket i min oldtidssag i køkkenet....)
NU skal jeg til at være moderne og dele min billeder med mine venner og bruge det helt vildt fantastiske "insta"#, og hvor man kan følge virkeligt sjove og meningsfulde folk...

(tror jeg nok)
(hvis jeg ellers kan huske den rigtige kode og det rigtige brugernavn)
(Men var der ikke noget med, at hun fik alle koderne skrevet ned?... men hvor var det nu hun skrev alle koderne ned.... Hmmm)
nå - men god weekend
#

mandag den 24. marts 2014

Bondeanger

NU!
Jeg har afleveret, korrekturlæst, afleveret, korrekturlæst, ventet et halvt døgn, og vupti, så kom den som opsat PDF-fil, og lignede en rigtig bladrebog med sidetal og linjeskift og kapitler og afstande og det hele... Suk-suk-suk, sagde det i mit indre, da jeg gennemlæste for mulige fejl. Og jeg fandt fejl. F.eks. har jeg brugt navnet Iben til bi-bipersoner to steder, og så har opsætningsnissen delt nogle ord på en ganske ureglementeret måde, som jeg aldrig har set før... Det er småtingsafdelingen, og den skal jeg heldigvis ikke bekymre mig om. Det gør Kirsten Sproghåndværker. Min søde, dygtige og hurtige korrektur- og redaktionslæsende "eksterne".
Nej, jeg kender hende ikke, har hverken mødt eller set hende. Kun snakket ganske kort med og eller skrevet til. Mail eller sms.
Jeg er GLAD. Og ja, det er med stort og udråbstegn, og Hovedland siger, at vi "holder noget reception" den 23. maj i Skive Boglade, og jeg tænker, at det er lige om lidt, om under to måneder, og der er fem familiefødselsdage inden, som så IKKE får en ny bog, ærgerligt nok, i fødselsdagsgave, men sådan må dét være!

 
Bondeanger handler om liv. Nedskrevet liv. Helt som-det-leves-liv. Med smerte, dagligdag, forelskelse, hundehvalp og børn. Nogen har hemmeligheder, vi ikke vil vide, andre er ligetil, teenagere utrolige, og småbørn afvæbner alle.
Jeg glæder mig til den kommer, Bondeanger.
Den kan sagtens læses, uden man kender Bondefanget. Men Steen Piper vil genoptrykke Bondefanget, så dem der ikke fik dén med, har en chance!
Puha - det er så vildt!!
Jeg udgiver endnu en bog! I maj! I år!
Wiiiiiiiiiiii!!