onsdag den 24. juni 2015

Punktum!!

Yngstebarnet har fået en hue. Den er med kongeblåt bånd og en flag-allé, som fortæller, at hun har gået tre år på den internationale linje, og nu har erhvervet sig en HHX-studenterhue. I dag er de på studenterkørsel. Dvs. at der sidder 32 elever på ladet af en lastbil, og bliver kørt fra hjem til hjem, for at visitte de stolte forældre. Forældrene står klar med mad og drikke. Og de gør, som der forventes af dem, de smukke unge studenter: de æder og drikker. Som vilde dyr. De er vittige, sjove, højtråbende, støjende, syngende, dansende og hele tiden med en øl eller en breezer eller endog en hel flaske små sure eller shots i hånden.
De drikker sig i hegnet. Synes, de har fortjent at feste igennem. Og det har de også. De har overstået en eksamensrække på 4 skriftlige og 2 mundtlige eksaminer i løbet af 4 uger. Dét er værd at fejre.
Og jeg lyder som en sur gammel mand, når jeg hævder, at der absolut ingen grund, what so ever, er til at kaste spiritus i halsen hele tiden. Drik nu noget vand. I skal holde i to dage!
Jeg glæder mig til de kommer hér. Det gør de til aller-allersidst. I morgen aften klokken 20. Hvis tidsplanen holder. Hvis de holder...