lørdag den 22. september 2007

Nu er pressen adviseret


Om Sigurds Traktor. Det er spændende. Om der er nogen, der synes, det er ligeså spændende, som vi selv gør! Og som kunne tænke sig at skrive lidt om vores svenske exporteventyr.... Sigurd og Petra er solgt i hver 3000 eksemplarer til svensk landbrugs forlag! Det da vildt?

Gunilla og Astrids højborg...

torsdag den 20. september 2007

Se lige ham hér!!


1) SIGURD MED BOG

2) SIGURD SOVENDE MED BODIL OG BOGSigurd med "Sigurds Traktor" - allerførste eksemplar....billede 1) er fra mandag eftermiddag, denne uge, hvor jeg hentede bøgerne i Århus. T-shirten er den sejeste Sigurd har - der står "Børneliv på Landet" foran, og han havde selv valgt, at det var den, han skulle have på i skole! Han skulle også have sat hår i mandag morgen - "hvorfor det, Sigurd?" - "Jo, far, det er jo i dag "Sigurds Traktor" kommer!"


Det er Sigurd, der har bestemt, at den store traktor på forsiden af bogen er en blå New Holland! Illustratoren havde valgt en rød Valmet-udgave, men så nedlagde Sigurd veto! Han tegnede en traktor til mig, og skrev nedenunder (hans mor skrev): "New Holland er sejest". Så var den sag ligesom afgjort! Der skulle laves en ny forside! Og det er vi ganske godt tilfredse med! Tak til Sigurd for inspiration til indholdet, og tak til Sisse, fordi hun tager de skønneste billeder...


onsdag den 19. september 2007

Regntid

Nu er det sikkert. Regntiden er startet. Med lidt held varer den frem til april.
Vi skal have suppleret med gummistøvler og regntøj en af dagene. De vokser fra det, ungerne. Snart kan Jeppe passe sin mors regnjakke! Line ønsker sig en helt ny gardarobe - men nævner ikke noget om regntøj og andre praktiske foranstaltninger. Cirkusprinsessen vil helst have glimmer, lak og bikini-outfits... Tak til Cirkus Charlie!!

tirsdag den 18. september 2007

Dagen efter Sigurds Traktor

Der står 4 kasser med bøger i gangen. Jeg tror, jeg lader dem stå. Bare sådan...
Og så vil jeg smile for mig selv, hver gang jeg går forbi, og glædes over den nye børnebog!! Og jeg vil tage mig sammen i dag, og gøre "hovedrent". Ikke mit hoved. Men rent. I huset.
"Man skal ikke gøre rent, man skal holde rent" - det har jeg glemt de sidste par uger - men i dag bliver det!! Så vil jeg gå og hygge mig med kasserne i gangen - hver gang jeg går forbi!!

mandag den 17. september 2007

Sigurds Traktor

I dag har jeg været i Århus.
Jeg har hentet 100 "Sigurds Traktor" - bøger. Og jeg har afleveret den aller-allerførste til Sigurd nu hér til kaffetid. Han var glad. Det var jeg også. Vi drak kaffe og så gik Sigurd ud for at spille fodbold og køre go-cart med sin storebror. Jeg håber, jeg får et billede af drengen med bogen - så vil jeg fortælle om, hvordan Sigurds interesse for Bondemandens maskiner gav inspiration til bogen. Og om, hvordan Sigurd har bestemt, at det er en New Holland, der er på forsiden af bogen!

søndag den 16. september 2007

2.25. min.


Det var hvad TVNord sendte fra Gallashow i Pandrup. Man kan se det under tv2,regioner, nettv, og så gårsdagens program! Det er mine døtre, der til spørgsmålet: "Hvem skal op i trapez´en" svarer: "Det skal jeg" + " osse mig"... STORT!!!

På billedet danser de deres showtarzannummer og ikke et øje er tørt ( på moderen)...