fredag den 24. oktober 2008

Familie-fejring

Præcist i dag kl. 11.00., var det 50 år siden at Bondemandens bedstefar, Jens Henry Christensen fra Ny Rybjerggård, sad i havemøblerne i gårdspladsen og ventede på, at advokaten skulle ankomme. Henry skulle mødes med advokaten for at byde på Kjeldgård, som stod lige foran en tvangsauktion. Henry havde drømt om at købe Kjeldgård, siden han var barn. Nu kunne det blive virkelighed og det tog under 10 minutter, så kørte de til Skive, ordnede alle papirerne og skrev officielt under. Siden da har familien huseret på Kjeldgård.
Det er lidt en sjov historie - jeg synes, det er en gave at bo her.
Der er bare frygteligt meget at gøre rent på....

tirsdag den 21. oktober 2008

Mit nye projekt

Her er Sigurd på vej op i truckeren. Sigurd elsker at komme med sin far på trucker-tur. En dag skriver jeg dén historie, og kører med i lastbilen med mit kamera.
Det bliver til foråret. Hvis jeg kan overtale Sigurd og hans far...

mandag den 20. oktober 2008

Mail-kaos

I dag er den første dag på kontoret efter 10 dages fravær - det er simpelthen forrygende - jeg elsker det - mail at svare på, facebook at opdatere sig på, overspringshandlinger i læssevis, vasketøj, regnvejr, køren frem og tilbage med teenagere, der ikke ka li at blive våde, betaling af træningsdragter med tryk, sortering af snailmail, kalendernotater, bestilling af tandlæge, vaccinationstider, blodtryk!!!