fredag den 22. juli 2011

Løn som fortjent

får man som regel...
I aftes cyklede vi, sammen med Brdr. Storm og deres forældre - turen fra Selde, via Thorum & Grættrup, til Sundsøre Havn, hvor vi spiste en is, for derefter at cykle hjem "den hurtigste" vej, nemlig direkte til Junget og så til Selde af Fjordvej. Jeg lod cyklen stå i Lindum, fordi vi havde en bil holdende, og nu til morgen løb/joggede jeg de præcist 4,1 km ud for at hjembringe cyklen.
Altså, jeg har både løbet og cyklet 4,1 km i dag.
Lønnen må være, at jeg skal zappe mig igennem dagen, regnvejsdagen.

søndag den 17. juli 2011

Midtjyske Medier

Har bragt 2. del af novellen "De blå brødre" i flere aviser i fredags. Jeg har ikke selv set det, men er blevet gjort opmærksom på, at det ikke kun var i Randers Amtsavis og Århus Stifttidende, de optrådte (vi optrådte), men også i Viborg og Ringkøbing - midtjyske aviser, selvsagt - og det er lidt mærkeligt at sidde nord for Hinnerup Å, og ikke vide hvad og hvor ting foregår, før bagefter.Men som jeg også tidligere har skrevet - så glæder det mig meget, at jeg (med hjælp fra Hovedland) har fundet vej til en gruppe, et publikum, som jeg ikke umiddelbart selv kender, og som ikke nødvendigvis kender mig!
Det bliver så spændende om de nye læsere/potentielle bogkøbere springer ud og investerer i Fællesspisning, når den udkommer, eller om de synes de fik nok udkant i brødrene...