mandag den 28. oktober 2013

Afblæst

Der blev varslet fra morgenen af i radio og på tv,  men først klokken lidt i fem fik vi, hér på egnen, glæde af bemeldte storm. Dvs. der var vinddrejning fra syd til vest og derefter til nord i løbet af 10 minutter (vi kan se Vestasmøllen fra stuehuset) og så blæste det ok-voldsomt i hen ved en tyve minutter. Så drev det over. Og det var dén storm. Hm.
Men i løbet af den halve time, nåede jeg at pakke bilen med foredragsforretningen, tage pænt tøj på, få formaninger om at køre pænt, køre pænt, snakke i telefon mens jeg kørte, få aflyst foredraget (pga stormen) i samme telefonsamtale, lave U-turn i Thorum, blive ringet op af Bondemanden, med besked om aflysningen, (som jeg havde hørt...), handle wienerschnitzel i Brugsen, returnere til garagen, bjærge skraldespanden, lukke garagen, tage det pæne tøj af og påbegynde aftensmaden, som nu var opgraderet fra pasta med ingenting til kartofler med diverse tilbehør (wienerschnitzel) og få at vide, at min yngste datter var oprigtigt bekymret, da jeg kørte af sted, for hun havde hørt i tv, og set på nettet.... at politiet frarådede al udkørsel i diverse politikredse -
Og så fik jeg er sofa-aften forærende. Ikke dårligt!! Kun ærgerligt, at vi aldrig er enige om, hvad der er vigtigt. Så jeg fik også Kronprinseparrets Prisuddeling fra Operahuset i Sidney aflyst. Til fordel for Discoverys hæsblæsende komprimerede billede-sekvenser af håndbyggede Morganbiler, med hidsig underlægningsmuzak. Hm.
NU er tiden vel så fremskreden, at man kan tillade sig at afblæse både sofaaften og storm, og gå i seng med en god bog... godnat!