fredag den 2. oktober 2009

IOC - hysteri

Obama er lige landet i min radio - dvs. min radio følger tæt begivenheden: Air Force One er landet i Kastrup, måske, måske ikke, indeholdende den amerikanske præcident...
Og hvad skal han så her? Være med til at sikre OL i 2016 til Chicago...
Og nu siger de, at han måske ikke kommer til Klima-topmødet i december, når han "lige" har været her...
Jeg synes, han skulle ta det klimamøde lidt mere alvorligt end OL.
Ja!

tirsdag den 29. september 2009

Ækelt kødmarked!

DR1, tirsdag aften... Så sad man dér, og så blev man imformeret om alle de datomærkninger der blir fusket med, så kød, vi tror er friskt, alligevel ikke er det. Flere dage gammelt og halvråddent, tillige med friske fisk - der overhovedet ikke er friske - nærmest slimede i deres foliebakker...Jeg synes, det er så trist så trist.

Jeg gik ind på dr.dk og læste hvad folk/seere/læsere havde af kommentarer til udsendelsens konklusioner. Og det var ikke rar læsning...Mange forbinder direkte svineriet i kølediskene med de råvarer, som jeg er en af producenterne af. Mere eller mindre saglige indlæg, fra slagtere i de forskellige supermarkedskæder, der beretter om systematisk snyd og bedrag. Jeg græmmes. Og folk, byfolk, der sætter landbruget i forbindelse med de dårlige produkter de kan købe i supermarkederne. Folk, der ikke tør købe hakket kød, endsige fisk, folk der er sure og vrede over butikkernes datomærkninger, og sår tvivl om kvaliteten af råvarerne...Jeg græmmes.

Måske er det i morgen, at branchen, landbruget, skal fordømme supermarkedernes lemfældige omgang med sandheden, og kræve, at vores produkter sælges og håndteres forsvarligt og med omhu!Vi har et fødevaredirektorat, der skal kontrollere alting ude i vores del af systemet, men måske burde de snarere sætte fokus lidt tættere på forbrugeren? Ude i supermarkederne? Lidt tiere, og lidt mere systematisk?

PÅ VEJ

et eller andet sted hen...
Der sker hele tiden noget i mit mappesystem. Der gemmes og gennemskrives, ordnes og redigeres. Jeg skriver på min roman.
Det er hårdt arbejde. Jeg synes især, det er hårdt, fordi jeg aldrig er helt sikker på, om den vej jeg går, er den rigtige... Der er mange smutveje, korsveje, genveje, hovedveje og lande-veje at passere. Og det er på landet jeg er. På alle fronter. Både i romanen og i virkeligheden. Og virkeligheden sniger sig ind i romanen på en måde, jeg ikke er sikker på virker...
Suk!

mandag den 28. september 2009

Minder

Jeg har netop booked en hytte på Hanstholm Camping (- onlinebooking... fantastisk nemt). Vi skal på rideweekend - sammen med 30 andre islandske ryttere og deres skønne heste - og da jeg ikke har nogen billeder af den forestående begivenhed - fandt jeg et billede fra sidste store tur: Islandsfæren i juli. Her sidder jeg - med hue - sammen med Karin og Lotte (forøvrigt fra Hanstholm) i en gammel fårehytte bygget i tørv, efter veloverstået dagsridt. Jeg håber Hanstholmturen blir værd at tage billeder af... sjovt blir det, med sikkerhed!