torsdag den 19. februar 2009

Skøøønne grønne regnvejrs øNu er turen endelig bestilt ... og jeg håber på, at vi får solen at se, derude østpå, i Egilsstadir...

onsdag den 18. februar 2009

Der er kuk

i forbindelsen - HÈR skulle ha været et smukt billede fra Ìsland.
Men det er der ikke. Endnu. Det driller.
Men til sommer kommer der nye billeder, og det var bare det, jeg skulle fortælle...

tirsdag den 17. februar 2009

Håndbold

- en passion ungerne og jeg har i fællesskab. Og i aften har vi lagt billet ind til topopgøret mellem Viborg HK og SK Århus... Det blir så fedt!
Og jeg kommer til at ærgre mig over, at jeg spillede dén famøse håndboldkamp tilbage i 1991, hvor mit knæ knak, - for det var dens skyld, at jeg ikke er på kvindelandsholdet, og det er dens skyld, at jeg nu må nøjes med tilskuerpladserne...
Ungerne synes, det er helt fint, at mit knæ knak, dér i det forrrige århundrede. De har rigeligt at gøre med at være pinligt berørte over mig på tilskuerrækkerne... og forestil jer, hvis jeg havde spillet.... uha-uha...
ps. Vi holder selvfølgelig med Viborg!!

søndag den 15. februar 2009

Udlængsel


Om små fem timer skal ældste barnet møde på sin skole. Så er ferien forbi. Og hun har pakket sine tasker og har lavet lektier. Næste stop er Påskeferien, ( som hun kun får i helligdagene, ikke noget med tre ekstra dage, som i den glade folkeskoletid...)

Derefter går det stærkt! Med skr. eksamen, med læseferie og mundtlig eksamen. Sommerferien... Og lige om lidt er hun på vej til USA.

Vi havde besøg fra Washington State i går. Trisha, Søren, Thor og Molly har ikke været "hjemme" i 8 år, men de er her nu. Hjemme hos Sørens forældre i Selde. Vi fik udvekslet emailadresser og telefonnumre. De bor lige syd for Seattle.

Det er en slags livline, og den er god at have, når man skal langt væk hjemmefra. Søren og Trisha taler dansk - teenageungerne er godt nok født i Danmark og var her i hhv 2 og 4 år, men nu er det kun engelsk. Gad vide, hvor meget engelsk Lærke kan, når hun har boet i WA i et år??

Det er så vildt, det er så spændende - jeg mærker fysisk uroen i min egen krop - tænk engang!!