fredag den 11. december 2009

Tillæg til To-do-listen:

Juletræ skaffes
Julegaveindkøb
menuplanlægning og uddelegering af samme

mandag den 7. december 2009

Vaskemakinens død

Den har sagt underligt længe - men i morges var det så slemt, at folkene ikke kunne høre hvad de selv sagde, fordi ASKO var ved at dø. De kloge hoveder sagde "leje" & " det er lejet"....
Men den var ikke lejet. Den var købt, godt nok for 7-8 år siden, og med 3-4 maskinfulde pr døgn, så svarer det vel til et liv på omkring 20-30 år. Det er en høj alder, selv for en ASKO.
Så vi måtte til det. Bondemanden rejste sig resolut og ringede til fagmanden, som så ringede tilbage og solgte mig en SAMSUNG-sag, ubeset.
Nu snurrer SAMSUNG lystigt, lydsvagt og med kapacitet på hele 9 kg - så er det vel muligt at reducere til 2-3 maskinfulde pr døgn, og den lever vel cirka 20-30 maskin-år, for det er vel ingen ASKO, går jeg ud fra, selvom Bondemanden hårdnakket påstår, at mærket ingen betydning har... SAMSUNG er grim som et ondt år, fyldt med elektronik, og jeg tvivler på, vi bliver ligeså gode venner, som ASKO og jeg var.
Jeg lader det komme an på en prøve - og i december 2016 skal jeg vel høre det igen... Vaskemaskinens endeligt! Det kan jeg godt vente på....