fredag den 2. januar 2015

Noget om Nytåret

Traditionen tro - har jeg nytårsdagsbadet i fjorden. Og nej, jeg er absolut ikke nogen vinterbader og nej, det er ikke noget jeg normalt ville gøre, men Nytårsdag gør jeg det. I år var det ikke engang rigtig koldt. Bare vådt. Meget vådt!
Og så er tiden inde til at gøre op med sig selv, hvordan det nye år skal forme sig - Nytårsforsætterne er talrige, men ikke sådan "rigtigt" alvorlige.
Sidste år lagde jeg cigaretterne permanent på hylden og efter det, er der sgu ikke rigtig noget, der tæller... som min gode veninde siger, det er sværere at holde op med at ryge, end det er at tabe sig... Hmmm.
På min to-do-liste står en række punkter, som jeg end ikke vil tænke på at offentliggøre - det handler mere om mine personlige relationer, end det handler om at tabe sig, motionere, løbe maraton, slå en verdensrekord og lign. utopier... Jeg tænker, de kommer til at blive realiserede alle sammen. Ikke kun i indeværende år. Og  se, det er en helt andet snak! Nemlig en snak om, hvordan man behandler hinanden og hvem man gerne vil være. Hvordan man ændrer sig med alderen, og hvordan ting får et andet perspektiv, jo flere erfaringer man gør sig... Jeg synes, det er nemt at være midt i livet. Der er mange ting, der er blevet nemmere, og andre ting sværere. Kunsten er for mig at se, at finde ud af, hvem man selv er, dybest set, og hvem og hvad man gerne vil være.

Godt Nytår - til alle Jer, der læser med, og til alle Jer, der ikke gør!