lørdag den 6. oktober 2012

Festligt gensyn

Lørdag den 29. september kl ca 11 skridter 28 ryttere ud af gårdspladsen på Kjeldgård med retning mod fjorden

Her er rundingen næsten nået ved Eskov Strand

Fredes sorte smukke - og Frede

Frokost ved Bundgårds Strand... naturligvis med lokale specialiteter

LiseLotte, Lisette og Sine på toppen af Urhøjene

Langs kanten af molergraven... Sine er tilpas!

De sidste kilometer går det over engen - vidste man ikke bedre, og var der ingen møller... kunne man føle sig hensat til Island i middelalderen...
 
Tusind tak til Uffe Sørensen og Bodil fordi I fulgte med os rundt på vores 12,5 km rute - i bil og til fods - for at tage fantastiske billeder af islænderridtet langs Fursund!!

tirsdag den 2. oktober 2012

En ny bog på vej

Så troede man, det blev en helt almindelig tirsdag med møder og mails.
Det blev det også. Men en af disse mails indeholdt så ugens store overraskelse og lur mig, om det ikke også var månedens godeste nyhed!?
Jeg fik en pdf-fil med min kommende børnebog, "Sine og Òsk"! Nu sat op, lay-outet og næsten klar til videre bearbejdning/forsendelse/korrektur/tryk/udgivelse...
Hooold nu op! Jeg sidder med en smørret smil på læberne, og Bondemandens kommentar, da han tilfældigt kom i køkkenet lød: "Du er glad ud, hvad er der sket?"

Det er dét her, der er sket:

 
Det er heeeelt vildt fedt - nu mangler så finpudsning, afstemning, korrektur. Og hvis jeg er heldig, kan bogen være klar i boghandleren i februar 2013! Åhh, jeg glæder, glæder, glæder mig!!

søndag den 30. september 2012

Liv i Fællesskabet!

Weekenden har ikke ligget på den lade side - der har været FEST, som i "bedsteogsjovestefest-ever" med Cirkusfabrikkens Katten i Sækken-arrangement fredag, der har været Islænderridt langs Fursund i strående solskin og med over dobbelt så mange ryttere og heste som forventet lørdag - og i dag søndag, var henved 250 løbere ude at besigtige området på hhv 21-, 10- og 5-km ruter!
Min personlige halvgamle krop har fået alt, hvad den fortjente: god mad, vin, dans, vin og masser af latter (ganske let hovedpine), smilende unghestetur med 27 andre ryttere (sidder nu fast i ballerne), og dertil 6,6 km løbetur (gik kun tre gange 100 m, og har ømme lår a-h-te) og afslutningsvis rørt-til-tårer af smukke Maja K´s sangtalent (og også lidt af drengene Søren K og Lasse W)...
Hold nu fest!
Alt sammen og alting, fordi vi har villet og fordi vi turde og fordi vi hjalp hinanden!
Fællesskab er kommet for at blive!
Livet er skønt!
Tænk, at være en del af et helt landsbysamfunds fælles indsats for at få ting til at ske!

Islænderridt langs Fursund - lige inden starten (foto: Johanne)
 
Der har været mange andre arrangementer, som jeg har måttet vælge fra, fordi jeg ikke kunne nå det. Men alt i alt, så har det været intet mindre end fantastisk at slutte Liv i Grødemarken kulturugen af for fuld skrue og bagudvendt frisure!

Sådan så det ud da Herman kiggede ud af vinduet lørdag formiddag (foto: Herman Jensen)