onsdag den 28. april 2010

Huset, taget mm

om tre dage skal vi have konfirmation. Fimpen glæder sig og har fået fikset negle, og i dag skal hun SELV i byen og købe bukserne til Blå Mandag. Vi andre har opgivet. Bondemanden endte med at betale sig fra trængslerne - efter to timers "strøgtræk".
Og huset ser farligt ud, der er fysisk HUL i mit loft, ind i selve overetagen nu, og desuden er der konstateret vand i kælderen... Det går, kort sagt, rigtig rigtig godt!!!

mandag den 26. april 2010

Endnu én!!!


I dag udkommer "Hiv ind, Jesper".

I eftermiddag skal vi ha kagemand.

Uanset at bogen kun findes i et eksemplar, og at det eksemplar er det kommende "fedteeksemplar" - og altså ikke Jespers. Jeg ville ellers gerne ha givet ham hans eget. Men det må desværre vente lidt endnu. Måske inden ugen er omme, måske inden sommerferien... Faktum er, at det er en meget flot og meget lækker bog, som både Jesper og jeg godt kan være stolte af. Og det tror jeg vi er, begge to! Osse selvom Jespers: "EJ, Marian-NE"! genlyder i mine ører hver gang jeg slår op på et af de billeder, der tydeligt viser hans ansigt midt i en sætning, eller midt i en anstrengelse... han er nu et helt år ældre, og et helt år mere bevidst! Godt, vi fik den bog skudt sidste år!!!