mandag den 18. juni 2012

Liv i Grødemarken

Jeg har været til endnu et møde i gruppen som koordinerer og planlægger Kulturugen i Selde og Fursund i uge 39. Allerede om 3 uger satser vi på, at der er styr på de fleste arrangementer, således at vi kan komme i gang med at gøre reklame og gøre endnu flere folk interesserede og nysgerrige... Nogen gange tænker jeg, at jeg involverer mig i for mange ting. Andre gange tænker jeg, at jeg godt kunne gøre noget mere. Det afhænger helt af dagsformen.
Men i aften sad jeg faktisk og tænkte på, at det er utroligt, så mange engagerede og flittige mennesker et lille lokalsamfund kan gemme på. Ja, der stod "gemme på". For som det ser ud nu, så er der aktiviteter i gang, som jeg ikke havde forestillet mig overhovedet ville kunne arrangeres - og nu sker det bare! Folk træder i karaktér. Folk kommer op af sofaerne, folk GØR noget.
Og så bliver jeg så glad, ja, jeg bliver simpelthen så glad for, at der er mennesker, som vælger fællesskab og aktivitet, fremfor ensomhed og passivitet!
Og hvis nu omverdenen får øjnene op for, hvad det lille lokalsamfund langt oppe på Sallings nordspids har gang i, ja, så kunne det jo være, at det kunne lykkes for os, at få nye beboere til området... og det ville jo ikke være så ringe!
Vi har dejlige omgivelser, den smukkeste natur, skole, børnehave, dagligvarebutik, idrætsfaciliteter, cirkus, kunst, kultur og gode mennesker med fællesskab som "indsatsområde" - og det er ude på landet, hvor man kan trække vejret i fred og "slå en prut" uden naboen kan høre det.
Vi kan og vi vil!!

søndag den 17. juni 2012

Lettir og Øltölten


I går var kvadrilleholdet igen ude og optræde... Det er helt tosset, at jeg har fået mig meldt på sådan noget, men det har jeg altså, og så gennemfører vi... Mig og Lettir. Den coooleste hest i flokken herhjemme - vi havde debut som øltöltere til Farmshow i Skive i går, og det var ikke kedeligt!