fredag den 31. august 2012

Der er noget med mig...

Forleden var jeg inviteret til reception på mit forlag.
Turbine har udgivet alle mine 5 børnebøger, og jeg har fulgt med helt tilbage fra 2005, hvor den første bog i serien BørneLiv på Landet skulle trykkes. Da sad Ulrik mere eller mindre alene ved et lejet skrivebord i Filmbyen i Århus. Senere voksede skrivebordet til 4 skriveborde, der blev flyttet lokaler pga pladsmangel, men her for nyligt er Turbine altså rykket fra Filmbyen til Balticagade, hvor de nu har henved 12-14 skriveborde (i et lækkert lokale, med udsigt over havnefronten...) En voldsom vækst, som også har givet Turbine prisen som årets Gazelle-virksomhed hele to gange!
Jeg tænkte, at jeg skulle se lokalerne, snakke lidt med folkene, hvoraf jeg reelt kun kender 2-3 stykker...hænge lidt ud og netværke - og kombinere det hele med hygge med en veninde, som bor i byen.
Men der er noget med mig.
Jeg er ikke gearet til at indlede faglige, vigtige, indsigtsfulde samtaler med vildt fremmede mennesker - jeg er ikke vant til at stille mig op, med en paptallerken med canapeer i den ene hånd og et glas lunken hvidvin i den anden, og så småsludre, grine og udveksle visitkort med stangsmarte modesild, eller casualklædte wannabees. Jeg falder igennem. Jeg passer ikke ind.
Jeg morede mig kosteligt. I stilhed. Jeg iagttog. Skrev mig noter bag øret.
Og jeg tænker, at man kan øve sig i at være til receptioner! Der er bare for få receptioner hér hos mig, i yderkanten! Jeg kommer simpelthen for lidt ud! Hmmm...
I går var jeg så tilgengæld i mit es

 
- og helt sikkert er mindst halvdelen af modesildene drønmisundelige over, at jeg har heste, vand og muligheder lige ude foran vinduet.
Jeg tror heller ikke, jeg vil bytte. Men det er tankevækkende. Forskellighederne blomstrer.

mandag den 27. august 2012

Billedredigering

Uha, hvor er der mange, og mange gode, billeder i min mappe, der hedder "Sine og Òsk"...
Jeg har i flere omgange været i gang med at sortere. I dag er jeg kommet til den sidste, afsluttende mappe med sideordningerne af Sine og Òsk.
Jeg håber, jeg snart kan få bogen sat op. Dvs. at Bitten på Turbineforlaget skal i gang, for hun er dygtig og kan sådan noget. Det har jeg ikke selv lært, og jeg har heller ikke et pc-program, der kan lave opsætning til tryk.
Jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt jeg skal have et billede af Sine til hest, Sine ved siden af hest, eller bare Sine, som forsidebillede...
Nogen bud?
 
 
 
Ja, det ender nok med, at jeg skal spørge hovedpersonen selv, hvad hun synes....