fredag den 27. november 2009

Nye tiltag

Alt imens man arbejder med markedsføring og salget af den ene bog, ligger den næste klar til korrektur! Jeg har i dag modtaget en pdf på "Hiv ind, Jesper" - den er bare SÅ flot - dejlige farver, dejligt landskab, dejlige drenge!!!
I weekenden skal jeg læse og rette evt. fejl.
På mandag skal jeg snakke med Bitten. Som får tak. Tak, Bitten!

tirsdag den 24. november 2009

Py får Føl


har været i Forum - på bogmesse. Og hér er et billede af den stand, hvor hun stod pænt på en hylde i tre dage og solgte sig selv...

24. november

Datoen indikerer, at der sådan set kun er en måned til Jul.
Det kan jeg nu ikke helt finde ud af at forstå. Jo, jeg ser datoen, og der står den 24. november, men der er ingenting ellers der antyder, at Nu er det snart JUL!!!!
Jeg må lave mig en to-do-list - en huskeseddel, så jeg får gang i alle de små projekter i god tid, så vores Juletid blir en hyggelig en af slagsen, og jeg ikke når at få stress og dårlig samvittighed over alt det, jeg ikke når!
Jeg tror, jeg skal starte med noget rengøring.
Senere skriver jeg klejner og vaniliekranse, pebernødder og marcipankonfekt, havregrynskugler og Juleplumkage på listen.
Men det aller aller første er rengøring.
Så er det adventskrans.
(og på lørdag er der Julefrokost med levende musik på Cirkusfabrikken... hep, hep!)

mandag den 23. november 2009

Fødselsdagsfest Alfons Åberg

er titlen på en af mine ungers ynglingsbøger. Vi har læst den henved 1000 gange og opkaldt Faster efter Alfons´s faster: Faster Fifi!
I dag holder vi fødselsdag. Line blir 13 år.
Så er det definitivt slut med højtlæsning.
Desværre.
Men tre teenagere er heller ikke så ringe. Vi kommer i hvertfald ikke sovende til morskaben, skulle jeg hilse og sige. Og Line? Hun har ventet i evigheder på dagen - og hun stor-smiler - vi har valgt de rigtige gaver!