onsdag den 8. september 2010

Læsø

Måge med speciale
Solnedgang over Vesterø Havn

Samme sol - en halv time tidligere


mandag den 6. september 2010

Læsø rundt med Henry


Det er utroligt, hvad man kan lokkes ud i - først lokkede jeg Bondemanden ud i en "oplevelsesmiddag" lørdag aften - en sand fornøjelse i hyggelige omgivelser på Læsøs fineste spisested "Strandgården"... samme sted, som jeg havde booked to overnatninger for to personer!
Men men - hævnen var sød - for søndag blev jeg "cyklet til døde" af en forlystelsessyg, oplevelseshungrende mand, som absolut mente, at vi saaaagtens kunne nå hele Læsø rundt på en dag! Normale mennesker bruger 2-4 dage på dét projekt. Men nej, nej, vi klarede det på 5-6 timer. Incl. frokost.
Ja, og den helt opmærksomme læser, har allerede nu regnet ud, at der ikke var mange stop ved gårdbutikker, keramikværksteder, uldspinderier eller glaspustere, endsige wellness i Læsø Kur indregnet i det regnestykke, og jeg har ham mistænkt for, at det var med fuldt overlæg, at han ikke havde tjekket kilometerne inden afgang søndag morgen kl 8.50.
Da vi kom retur til Vesterø Havn og Strandgården midt på eftermiddagen, fandt jeg mit foretrukne opmåler-site på nettet, og beregnede... 52, 54 km! Intet under, at vi sov 9 timer i streg, uden at vågne, nogen af os!!
I dag kørte vi så lidt rundt i bilen, inden vi sejlede retur mod Frederikshavn...
Det er ikke sidste gang jeg skal til Læsø. Men det er sidste gang, jeg cykler øen rundt.

Næste gang blir det på hesteryg!