lørdag den 15. september 2007

Salling Cirkus Kids for Børnecancerfonden

Indimellem forundres man over sine egne børn. I dag har jeg været forundret over mange ting, men mest over mine og andres ungers evne til at leve fuldstændigt op til de voksnes forventninger, i så stor og sjælden grad, at jeg fik kuldegysninger og tårer i øjnene!
Som mor til tre af ialt 25 cirkuskids, var det en selvfølge at jeg skulle med til GallaShow i Jetsmarkhallen i Pandrup, og se dem optræde foran 700 gallaklædte betalende gæster, og ikke mindst foran: BUBBER, Peter Mygind, Stig Rossen og et par andre jeg ikke lige husker navnene på pt.. Jeg skulle sætte hår ( toupere hår på 18 piger) og male i ansigter, og hjælpe med tøj, og glimmerspray! Jeg så kun det nummer, hvor 22 af ungerne var med, nemlig deres danseshownummer med akrobatik, spring og ynde lagt ind. Til en melodi fra Løvernes Konge. De var simpelthen bare gode! Utroligt gode. Der skete syvmilefremskridt fra deres prøve på scenen ved 15-tiden, og til den egentlige optræden kl. 18.10. Det var stort! Billederne vil om et par dage ligge på www.circuskids.eu - måske også hos TVNord. De var der også...

fredag den 14. september 2007

Dronningen er i Skive i dag


og så regner det! Typisk. Alle 2650 småbørn i Kommunen er inviteret/udkommanderet til at stå langs gader og stræder og kippe med flag, når Hendes Majestæt Dronningen og Prinsen kører forbi under deres besøg i byen. Det nye bibliotek skal åbnes af Dronningen, der er musik og gourmet på programmet - og så skal Regenten se et par af Skives 11 stjerner. Solen er min favorit, foruden Vestenvinden. Jeg håber det klarer op, så den rigtige sol skinner, når de ruller forbi! I aften er der gratiskoncert med Shubidua - det når vi vist ikke ud til - i regnen...

torsdag den 13. september 2007

Jeg har fået ny ko-fanger!

Efter 2½ dages fravær, er min elskede gulpladebil nu kommet hjem i gårdsleddet igen. Med en funklendes ny kofanger, og ny kobling, sågar! Æ Rav4 transporterer mig rundt i landet, når jeg skal holde foredrag, og det skal jeg i aften. I Hinnerup, nede omkring Århus. Jeg skal bruge to timer på at nå frem, siger Krak, og det betyder, at jeg skal hjemmefra allerede kl. 17.. Det betyder så igen, at mine børn og min Bondemand selv må stå for aftensmad og oprydning, og det er jeg så ret spændt på om de klarer... Jeg er også spændt på foredraget! Jeg har skrevet op på tavlerne i bryggerset, hvad de skal huske. Så skal de så bare huske at kigge efter, hvad der står!

onsdag den 12. september 2007

Flyene fra SAS


styrter ned på maven rundt omkring i en lind strøm pt. Kan det tænkes at der er en vis lighed mellem navnet Dash og det ærkedanske, meget gamle ord das??

tirsdag den 11. september 2007

11. september 2007


Det er 6 år siden dén 11. september, hvor verden blev ramt direkte i hjertet af terror. Jeg kan meget tydeligt huske den eftermiddag i stuen. Og jeg tror ikke, jeg glemmer den foreløbigt.

De sørger i NY, og læser alle de over 3000 dødes navne op....


Jeg tror, jeg vil glæde mig til noget nyt og spændende - jeg har læst et sted, at man bliver gammel, hvis man udfordrer sig selv og sin hjerne, og lader livet komme som det er, og husker at grine og have det rart. Man skal huske at drikke rødvin og spise frugt. Det hjælper også.

I morgen bliver jeg en officiel del af Landbrugsavisen. dk´s bloggerpanel! Det glæder jeg mig til. Jeg vil spise frugt, drikke vin og grine over hele femøren, mens jeg udfordrer mig selv på nye græsgange - så bliver jeg garanteret en rigtig gammel dame!!!

Blæsten går frisk

over Limfjordens Vande.... Men i dag har den lagt sig lidt, vinden, og der er gået havemand i haven, og jeg vil nyde resten af dagen i fulde drag udendøre. Bondemanden skal have vores eneste tilrådighed værende bil i dag, så jeg kan slet ingen steder komme - den anden er på værksted med bule! Ikke selvforskyldt, og heldigvis uden personskade - men et rålam måtte lade livet i mørkningen, og det var godt, det var Bondemanden selv, og ikke mig! der førte æ Rav4 den aften... Men grimt er det. Trafik og dyreliv er sjældent en god cocktail...

mandag den 10. september 2007

Tidsrøveren


Bondemanden kalder mit arrangement med bloggen for en tidsrøver! Han synes, jeg i stedet for burde foretage mig noget fornuftigt - hvad det så end er - og han er kronisk mobset over at jeg ikke skriver noget "lødigt", men bare sidder og "blogger den af"!

Det må han nu selv om. Han læser om vindmøllerprojekter og solfangeranlæg i timevis om aftenen, når han burde sove... Det er også en slags tidsrøver! At læse!

Men jeg har det nu sådan, at man kunne ske at lære noget, og så er det nu ikke så slemt endda, med de tidsrøvere, vi hver især går og hygger os med!