fredag den 13. november 2009

Rode

Inger Støjberg fortalte, at Rasmus Larsen ikke gjorde teksten på allersidste del af arbejdet færdig. Han gemte/glemte " N". Èn af borgens indvånere hed Rode.
Rode var åbenbart ikke til sinds at betale hele det aftalte beløb - og så kunne han jo lære det!! Først da Rasmus havde fået hele sin løn i hånden, tilføjede han det sidste "N" i sit værk - N´en.

torsdag den 12. november 2009

Så gå dog derind!!!


I gamle dage mødtes de politiske partier i Samtaleværelset. Der er to døre derind. En i hver ende af selve værelset, der i øvrigt har to identiske lysekroner som jeg sjældent har set magen til!!! Det er for at undgå, at nogen føler sig stødte over at skulle gå længere end andre, at der er to døre. Altså for at undgå at nogen blev forfordelt.

onsdag den 11. november 2009

Velbjergede og fede

Det har sikkert virket med de små hints .... Alle I velbårne, tag Jer sammen!!

tirsdag den 10. november 2009

mandag den 9. november 2009

Folketinget


Jeg har været i Folketinget. For første gang i mit liv ( man kan hævde at det var på tide?). Og udover folkestyret var jeg nok mest optaget af Rasmus Larsens kommentarer til netop - folkestyret og de politikere, som folket har valgt ind i tinget for at styre riget. Rasmus Larsen malede i 1920 en blomsterbort rundt i vandrehallen på Christiansborg og om det var fordi han kedede sig, eller om han bare var politisk interesseret... det melder historien ingenting om - men kommentarerne til folkestyret står stadig tydelige, og ikke mindre relevante i dag end dengang!

søndag den 8. november 2009

Næste børnebog

er på vej.
Her er bagside forslaget. Bitten på Turbineforlaget arbejder med opsætningen - og jeg venter!