tirsdag den 9. oktober 2007

De "Kom som Dyr"

"Kom som dyr" - foruroligende godt teater - Limfjordsteater. Stykket spiller i Ålborg og København, Bådteateret, i oktober og november. En fætter-kusinefest, der kun kan få tankerne til at rulle! Er vi dem vi er, formet fra barnsben, og kan vi overhovedet slippe den i barndommen opståede platform? Jeg så stykket i aftes - på Cirkusfabrikken i Lindum, 7870 Roslev, og det var intimteater, så det gjorde en ting. De er dygtige, overbevisende og ... grænseoverskridende, de tre unge skuespillere! Tak for en dejlig aften!!!

6 kommentarer:

blog-dot sagde ...

Hvor er det fedt, at I hiver kvalitetetsteater til Roslev. Stort teater gør sig tit godt i meget intime formater.

mjø ;o) sagde ...

Vi - ja, det er jo Cirkusfabrikken i Lindum - ikke i Roslev!! og det er faktisk utroligt, og dejligt, at vi kan få kvalitet til at komme ud i de små sfærer og gøre teater for os. Vi var desværre kun 20 tilskuere - men også heldigvis kun 20 tilskuere - intimiteten forblev intakt!

blog-dot sagde ...

Der bliver noget personligt gestus over meget små teatre. Det gør dem godt. For eksempel er det her bloghalløj her en form for intimteater. Vi optræder, og hvor mange skal vi skyde på, der læser med? :-)

mjø ;o) sagde ...

Jeg har ingen anelse. Men min mor læser med. Hun tør bare ikke skrive noget. Jeg tror den ældre generation er forskrækkede over mulighederne, og det faktum, at de synes det er lidt poppet, at skrive til hinanden via nettet. Interaktiv processkrivning. Grimt ord - god virkning.

blog-dot sagde ...

Jeg har lige copypastet uddrag fra min blog direkte over i en novelle, der gerne skulle komme næste år på Samlerens forlag, og jeg er da totalt ligeglad med, hvordan man kommer frem til guldet, bare man kommer frem til det. Min mor læser også din blog engang imellem.

mjø ;o) sagde ...

Copycastet? Altså "kopier" åbn nyt dokument "sæt ind"? Hvad har du kopieret? Noget godt selvfølgelig!
En rigtig vittig vending eller noget rigtig klogt. Det er jeg sikker på. Jeg er forresten i gang med en novelle, der hedder "dagens mail" (arb. titel). Det er lidt det samme, eller??