torsdag den 22. oktober 2009

Virksomhedsledereleverne

og deres kærester... Grindsted Landbrugsskole kl 16.45.
Nøjh - jeg glæder mig!! Hehehehe.... ;o)
De får det hele - hele armen, hele molevitten, helt råt, helt usødet, helt provokerende og helt lige i skabet, ja, de gør så. Om medicinskabet, køleskabet, ægteskabet - alt hvad der vedrører deres kærlighedsliv og omgivelserne, når de skal være Bondemænd og Koner!
Så kan de lære det!!!

onsdag den 21. oktober 2009

Hidra


Inden Stavanger - var vi omkring Hidra for at aflevere Bondemand og søn. Kristian manglede et par ekstra hænder. Hytten bliver 3-doblet i størrelse, ligesom antallet af toiletter 3-dobles. Ren luksus.

mandag den 19. oktober 2009

Predikestolen


I ferien nåede vi en tur til faster Fifi i Stavanger. Vi drog til fjells i det smukkeste solskin set længe! Predikestolen, et af verdens vidundere - 3,8 km op og lige så langt ned igen. En tur på 3-4 timer. Fantastisk udsigt ud over Lysefjorden, og 604 m lodret ned.
På det øverste billede er jeg, liggende, ved at fotografere udvekslingsstudenten og de dinglende ben ud over kanten - på det nederste billede står Line liiige på hænder - men først efter at jeg havde råbt af hende, om at holde sig langt væk fra kanten....

Vinterens stemme

vælter i form af hele store grene ned over min græsplæne i disse dage... Det er der jo så ikke så meget at gøre ved, så vi tænder stearinlys og skruer lidt op for gulvvarmen.
Og der er 2 måneder og fem dage til Juleaften. Tag den!