mandag den 16. februar 2015

Når man når det man når

Der er en del aktivitet på alle andre fronter end bloggen.
Først og fremmest er jeg blevet færdig med det manuskript, som jeg har arbejdet på gennem et par år nu. "De tavse vidner" er udprintet og på vej til forlægger. Det er en helt speciel fornemmelse, når sådan et manus skrives ud, og man synes, at NU er det klar til vurdering. Ikke at jeg har noget at bekymre mig for. Jeg har jo fået bogen antaget, forlaget vil gerne udgive. Det vidste jeg allerede sidste år, men jeg var ikke færdig, blev der sagt. Jeg skulle skrive den færdig! Ikke noget med at planlægge to bøger - historiske bøger kommer i et bind, et, tykt, bind! Sådan.
Der har også været gang i bookningen af mig, som foredragsholder - jeg skal både fortælle om at være læsende, i forb. med Danmark Læser på Viborg Bibliotek den 1. marts, og så skal jeg fortælle om "den lille nye", den kommende, den netop udprintede og næsten-færdige historiske roman på Ordkraft på Nordkraft i Aalborg den 10. april...
Derimellem har jeg kun et par almindelige foredrag, men mon ikke manus kommer retur fra redaktøren, med rettelser, jeg skal tage stilling til, tilføjelser, der skal gøres, ting, der skal skrives om, og hva-har-vi... Jeg håber "De tavse vidner" kan komme ud på den anden side af sommerferien, og hvad jeg så skal lave indtil da,  rent skrivemæssigt, det vil tiden vise... Jeg har et par tanker.
OG så er der sket det utrolige, at nogen har nomineret mig til Landdistriktsprisen 2015. Jeg er fuldstændig overvældet! Det er den regionale pris, foreløbigt, men alligevel!! Årets Ildsjæl. Jeg har ikke hørt noget om hvorfor, endnu, eller hvad begrundelsen er, men jeg har en idé om, at det kan skyldes, at jeg har så svært ved at holde min mund...  Måske var jeg på torsdag den 19. februar "bare" en de nominerede.  Hvis jeg vinder, ved jeg ikke liiiige hvad jeg gør... du kan læse her hvad det hele er for noget!