fredag den 27. januar 2012

Sneflokke kommer vrimlende

og selv om det er hvinende koldt i det meste af huset, så kan jeg alligevel godt nyde at sidde på mit kontor og kigge ud på alt det hvide! For første gang denne vinter er det vinter! Selvom det er belastende for både trafik og halmfyr, så er der alligevel noget smukt over det!

mandag den 23. januar 2012

Kalenderkallaskaos

"Thøhø" og "ihhh, hvor fint" - tænker man, når man tager sine nye kalender i brug i slutningen af december det ene år, og begynder at fylde aftaler, møder og måske ferier ind i det næste år.
Nu er det allerede i slutningen af den første måned, og jeg ser et tiltagende mønster brede sig over siderne.... 2012 blir om muligt endnu mere skemalagt, udfyldt og proppet med gøremål, end 2011 var det.
Der er godt nok ikke mange sportskampe eller andre begivenheder udi forældrekørsel indlagt i 2012, men så er der tilgengæld en hel del andre forældrerelaterede taxikørselsting at forholde sig til... Minimum to gange hver weekend. Fredag og søndag. Gange to. (Ad. efterskolebørnene)
Og så er der de runde fødselsdage, festerne, mødeaftalerne, weekendopholdet (med erfagruppen), islandshestefolkenes landfari-tur, kæresteweekenden, litteraturarrangementerne, bestyrelsesarbejdet og foredragene, og så alt det andet, man pludselig får sagt ja tak, til at deltage i!
Fra at være en overskuelig, pæn og nydelig kalender, er de første seks måneder af 2012 totalt overskrevne og på papiret uovervindelige allerede...
Og så har jeg i dag sagt ja, tak til yderligere en ting: At deltage i en Visionsgruppe.
(mere om det senere!) Men det klarer jeg nok. Det er kun januar, og jo længere vi når ind i kalenderåret, jo lysere er det, og jo flere timer har døgnet... eller noget....ja..... noget....