onsdag den 20. april 2011

Påske

Familien samles. Efterskolebarnet hentes hjem i eftermiddag og faster Fifi har været her i 3 dage.
Vejret er total-nydelse, og i haven går vi hårdt til værks.
280 bøgeplanter og et utal af vintergækker blev sat i går, tillige med 20 egetræer, der skal give læ til kommende generationer. Vi er ude i, at de pt er ca 70 - 90 cm høje - nu er de sat i dét område, der blev ryddet i vinter, vest for voldgravene. Om 100 år er de sikkert store og fine.
Terrassens bøgehæk får vi dog snart glæde af. Om lidt springer de ud, de nyplantede, og så går der højst et par år eller fem, inden vi har en tæt, trimmet hæk på en meteres højde.
Med udsigt.
Og udsigten nyder vi hver eneste dag.
Til sommer kommer vi til at sidde på den nye terrasse med et glas køligt vin, mens duften fra grillen spreder sig.
God Påske!

mandag den 18. april 2011

Udu...

der er noget galt på bloggen - den vil ikke udgive hvad jeg skriver - nu forsøger jeg for tredie gang. Jeg har ellers en masse at berette - om ferien, PÅSKEferien, om bondemandens marker, der er tilsåede og klar til sommeren, om haven, der tager form, om hækkene og vintergækkene, og kastanierne, der bristede forleden - om fjorden der er iskold men lokkende - om ungerne og faster Fifi, der er kommet på besøg - om novellerne jeg slider med, og croquis-tegningen som jeg har underholdt mig med - og den model, jeg gerne vil have, men som nægter at stille op!
Ha! Nu forsøger jeg så igen - gad vide, hvad den fejler, bloggen?

søndag den 17. april 2011

Der er noget galt med bloggens evne til at ville udgives... jeg kan ikke få det til at virke, og derfor har jeg ikke lagt noget som helst ind i en hel uge nu. Det er lang tid, ikke at lægge noget ud, når man er mig.
Og når man er mig, går man rundt og har lidt småondt i ryggen for tiden. Min massagedame siger, jeg bekymrer mig, og det er derfor jeg bliver stiv som et bræt, og kun med møje og smerte kan vride i rygsøjlen, og min egen fornemmelse siger mig, at hun sgu nok har ret. Jeg GIDER ikke, at det er sådan det er. Men det er nok sådan. At det er det er.
Jeg har flere ting, jeg gerne vil arbejde med, men ingen af dem bliver gjort færdige, hvis jeg ikke sætter mig ned og GØR det. Det er det, der bekymrer mig. Og så bekymrer det mig, at Bondemanden har så let ved at gennemskue, hvad der nager. Så sæt dig dog, siger han. Ja, og det gør jeg så ikke - for jeg har jo ondt i ryggen, og må ikke sidde stille ret længe af gangen...