fredag den 26. august 2011

Marketingsafdelingen

siger, at jeg skal i gang med at promovere min kommende bog. Det er ikke den mest naturlige beskæftigelse for mig, men jeg er så småt begyndt at tilrettelægge et par tiltag, som efter den 1. oktober og "frigivelsen" kan formidle og fremme bogsalget.
Den 29. oktober skal jeg, sammen med en hel del andre forfattere (Lise Andersen, Pia Grandjean Odderskov, Inge Pedersen bl.a.) læse op og fortælle om Fællesspisning på Kulturstationen i Skørping.
Hmm, Skørping. Der er smålangt til Skørping. Jeg overvejer en overnatning.
Jeg overvejer også at kontakte GoMorgenDanmark.
Jeg overvejer så meget.

Mit forlag,  Hovedland, har allerede været i gang: her er hvad der står på deres hjemmeside, under bøger på vej, om mit kommende "barn":

Fællesspisning

I et lettilgængeligt og mundret og sprudlende sprog, på én gang jævnt og raffineret beretter Marianne Jørgensen i 17 korte noveller om alt fra guldbryllup og konfirmation til heste-hviskere og symaskiner. Fortællingerne er små tableauer fra det virkelige liv. Fra det land, som stadig er der. Og for Marianne Jørgensens vedkommende ligger landet i Salling.


onsdag den 24. august 2011

Udsigten

fra mit vindue er ligeså trist som vejrudsigten: vådt og vådt. Præcist midt i billedet kan man ane noget gult. Det er det Store Gule Monster, kørt i garage, utålmodigt ventende. Ligesom vi andre.

tirsdag den 23. august 2011

Høsten

Ja, det vil være løgn hvis jeg sagde, at høsten er slut og alt er idel lykke og idyl. I skrivende stund tegner der sig et billede af en høst 2011, som har budt på mange vejmæssige udfordringer, men så sandelig også høstmaskinehavareringer. Jeg tror, sammenlagt maskinen har budt på overraskelser omtrendt i 2-3 dage. To gange har de måttet skifte et punkteret frontdæk. (Det er altså stort sådan et dæk!!) En gang har de brændt turboen af ( det tog en halv dag alene at skaffe stumperne) og to-tre gange har de holdt stille pga remme der skulle skiftes eller ting, (en jernstang på 1 m, glemt under reperation), der uforvarende var krøbet igennem halmsnitterens knive og vredet med hele systemet...
Nu håber jeg ikke, der kommer flere overraskelser. Lad os nu få høstet det sidste hvede, klatterne med havre, så vi kan få gang i specialafgrøderne. Spinat og kinakål. Endnu ikke tjenlig til høst. Men spændende, alt for spændende at gå at vente på, når vejrudsigten fortsætter med at love regn og tordenbyger, der falder uforudsigeligt i spredt fægtning.
Jeg kan helt længes efter at skulle stå en halv dag i køkkenet og bage høstvaflerne...