torsdag den 30. august 2007

Pressefotos


Det er den type billeder, som skal sidde på en pressemeddelelse. I dag skal jeg køre en tur til Østbirk, i ØST-Jylland, og posere til ære for en fotograf. Jeg skal komme i rødt tøj! Dét bliver svært. Men en rød regnjakke, dét har jeg. Jeg tror, jeg låner et par røde gummistøvler også. Bare for at understrege....

onsdag den 29. august 2007

Hundehvalpe-træning


Sally og jeg er startet på træningen til det, der gerne med tiden skal munde ud i en "rigtig lydig velopdragen jagthund"... Vi har været der to gange, og jeg ser allerede, at Sally gør fremskridt. Det er ikke min skyld. Jeg ved ikke hvorfor, men vi går til træning på DAKA´s område.

tirsdag den 28. august 2007

Ørentvistens fald


Jeppe Åkjær, som boede ikke så forfærdeligt langt herfra, på gården Jenle (under 15 km), skrev i fjerde strofe af "Nu er det længe siden" om ørentvistens fald... Jeg kom til at tænke på dén sang netop nu, fordi Bondemanden er rast ud på det store gule Monster, for at høste det absolut sidste våde hvede ind.
Og så er der det med ørentviste! Hvorfor er det, at de altid skal kravle opad? Jeg kan ikke hænge vasketøj på snoren uden at få ørentviste med retur, når jeg tager tøjet ned igen! Det er da sært? Hvorfor kravler/går ørentviste hen ad tørresnoren og gemmer sig i vasketøjet? Hvorfor bliver de ikke nede i græsset? Og hvorfor lige MIT vasketøj?

mandag den 27. august 2007

Sko og støvler


Her er min vinterstøvledrøm for 2007-8. Praktisk rågummisål, der klart vil gøre sig i perlegruset i gårdspladsen. Foruden at jeg altid har drømt om guld-støvler...
Men hvorfor er det, at kvinder, sådan mere eller mindre, har stor lidenskab for sko? Jeg véd det ikke, men jeg har det sådan, at jeg eeeelsker sko og støvler.. jo flere, jo bedre! Det er vi så ikke helt enige om nødvendigheden af, Bondemanden og jeg.... Men man behøves jo ikke fortælle alt hvad man ved??

Mandag morgen

ugen siger 35, og i denne starter alskens sport og idræt for hele den pukkelryggede. Vi er ude i 2-3 x håndbold, 2 x springgymnastik, mere hb om torsdagen, og så cirkus, som vi plejer. Mors taxi! Mors vaskeri! Og Mors mad, ikke mindst...
Hundehvalpetræning går Sally til, og det kræver også MOR. Far er endnu ikke færdig med at høste - det regner hele tiden, så ham kan vi ikke regne med!
Og så er der alle forældremøderne... I Guder! Hvad lavede vi egentlig før vi fik børn???

søndag den 26. august 2007

Hubertusjagt!

Her sidder Lærke på Vaka, men det er en helt anden historie....
Vi døde af grin.... Lærke har været på sit livs først jagtridning i dag. Og hun vidste ikke, at man selvfølgelig bærer en rød jakke. Så barnet sad dér, på Asbjørns Sorti, 140 cm over jorden, i sin blå windbreaker, og lignede noget, man havde fejlplaceret! Heldigvis er der så meget krudt i Sorti, (selvom han "kun" er en islænder) at han sagtens kunne følge med, og mere til! Jeg tror, det var Lærkes sidste optræden på en jagt! Næste ridt blir i tempotölt og uden disciplin!