mandag den 27. august 2007

Mandag morgen

ugen siger 35, og i denne starter alskens sport og idræt for hele den pukkelryggede. Vi er ude i 2-3 x håndbold, 2 x springgymnastik, mere hb om torsdagen, og så cirkus, som vi plejer. Mors taxi! Mors vaskeri! Og Mors mad, ikke mindst...
Hundehvalpetræning går Sally til, og det kræver også MOR. Far er endnu ikke færdig med at høste - det regner hele tiden, så ham kan vi ikke regne med!
Og så er der alle forældremøderne... I Guder! Hvad lavede vi egentlig før vi fik børn???

5 kommentarer:

valbypigen sagde ...

I lavede ikke en skid :-)

mjø ;o) sagde ...

Se, deri ligger nok en stor del af svaret og en god del sandhed... Men alligevel er det slående så lidt TID, man har til "ikke en skid", nu hvor "MOR" og "MORS" er ikke et abstrakt begreb, men en permanent tilstand...

valbypigen sagde ...

Jeg har ingen børn, og jeg får nul fra hånden, synes jeg. I bliver holdt ved ilden. Det er sådan det er. Kan du undvære et af dine børn, så jeg kan få lavet noget? :-)

mjø ;o) sagde ...

Hvor MANGE vil du ha´, sagde du??? Mit problem er omvendt. Jeg har så mange børn, og så meget der skal nåes i den forbindelse, at "ikke en skid"-tilstanden har megastore problemer med at indfinde sig, og det kan faktisk godt være et problem... Altid er der noget man kan gøre, om ikke andet, så sætte vasketøj over i god tid, INDEN ungerne hyler på deres cowboybukser, deres shorts, træningsbukser, t-shirts, håndklæder og ikke mindst strømper UDEN Huller!

valbypigen sagde ...

jeg har en lortedag, så jeg tror bare du skal beholde dine børn. De vil klart have det bedre i din lejr.