tirsdag den 30. april 2013

Havemøbelmareridtet

Det er ikke sommer. Det er slet ikke sommer. Men det BLIR det.
Lige om lidt - er jeg overbevist om, og da jeg er den lykkelige ejer af ikke mindre end to terrasser, og en gårdsplads, og kun et sæt havemøbler... har jeg været nødt til at forhøre mig lidt rundten om, for at finde bare et enkelt sæt mere, så vi slipper for at bære rundt med det ene sæt, vi pt. ejer!
Hooold nu op... ikke nok med, at flertallet af standardhavemøblementer er tudegrimme, de er også brækdyre. Nå. Godt så.
Bondemanden foreslog, at jeg så på muligheden, at få en lokal håndværker til at fabrikere et sæt ( måske ligefrem to!) - men den tanke måtte opgives, efter hjemtagningen af priser.
Hmm.
Det kan synes som et luksusproblem, sådan med verdenssituationen i mente, og det er helt sikkert et tåbeligt problem i manges øjne - gå dog ud og anskaf dig de møbler, Finke, hvis du absolut skal have flere - men ikke desto mindre er jeg efterhånden træt, godt og grundigt træt af, at jeg aldrig kan finde noget, jeg tilnærmelsesvis synes både er pænt (forholdsvist) og rimeligt i pris.
Hmm.
Det er nok 3 uger siden, jeg så på de første møbler.
Det er 2 uger siden, jeg hjemtog de første priser.
Det er en uge siden, jeg besluttede, at jeg ikke kunne bruge noget af det, jeg havde set.
Det er et døgn siden, jeg tyede til andre metoder.
Jeg har søgt efter brugt. Som i: en brugt bil er billigere end en ny-agtigt.
Nu har jeg købt, ubeset (hvad tænker du på?) mere end det dobbelte af, hvad mit oprindelige udgangspunkt var, både mht pris og siddepladser.
Det går sgu godt!
Måske skal jeg bruge samme taktik, når jeg skal til at finde en reol, så jeg kan få plads til de bøger, jeg også mangler pladser til?
Hmm.
Foreløbigt kan jeg køre til Vendsyssel og hente mit ubesete havemøbelarrangement.
Så må vi liiige overveje udi reoler - det kræver jo lidt tilvænning at tage store beslutninger...

mandag den 29. april 2013

Faster Fifi´s sommerhusrefugium

Nu har jeg fået en ny pc, og med den, nye og anderledes vaner på nettet. F.eks. har jeg fuldstændigt glemt, at jeg har en blog... aaah, okay, næsten glemt at jeg har en blog. Jeg kom netop i tanke om den!
Jeg har ikke, som jeg plejer, været på JP, Politiken, Information eller FurNyt siden jeg fik den her nye "Applekiller"...
Og jeg har heller ikke fået vænnet mig til de nye favorit-linjer, så det går også lidt trægt med facebook, synes jeg...
Til gengæld ved jeg, at jeg om 1½ døgn tager i sommerhus. Ikke langt væk, men væk. Hald er for omfattende for mig lige nu, at være 100% væk kan jeg ikke overskue, hverken fysisk eller mentalt, så jeg nøjes med at lave arbejdsro og rum vest for Sallingsund Broen.
Jeg har lånt faster Fifis sommerhus.
Det bliver et minirefugium, med mig og min pc, Kusmi Love, en masse frugt, hjemmebagt rugbrød og Thiseost.
Og så sætter jeg fut under Middelalderromanen.
Sjovt er det, at jeg faktisk har været på vej derned/hen i en uges tid nu. Mentalt. Underligt at man på den måde kan præge sine egne tanker, spore sig ind, og langsomt men sikkert sluse sig selv ud af et rum, og ind i en andet. Kun mentalt.
Bondemanden vil nok hævde, at dér har jeg været længe...