onsdag den 18. juni 2008

Post-It!

Jeg føler mig i disse dage og timer som en omvandrende opslagstavle, fyldt med post-it sedler - husker at huske og tæller igen og igen - men det nærmer sig, at jeg har styr på alle sagerne så vi kan fejre familiens 50 års jubilæum på Kjeldgård.
Og Sct. Hans. Men det er først på mandag.... heldigvis!
Post-It er en af de rigtig gode opfindelser - jeg håber, kvinden der fandt på dem er millionær - det fortjener hun!

mandag den 16. juni 2008

Hestesport

er mange ting. Selvom er vi til Islændere, skal man ikke kimse af andre hesteracers fortræffeligheder. I aften havde vi muligheden, og greb den, for at komme til Trav på Skive Travbane. En slags debut for mig!
Det er fuldstændigt umuligt at tro på, man kan vinde noget som helst, og det er sådan set det, det hele handler om. At vinde - når man spiller.
Vi spillede. Dvs. spille-guidedamen havde spillet for os, så vi efter rundvisningen fik en kupon udleveret, og det utrolige skete, vi vandt hhv. 16 og 24 kr.
Nå, men 5 løb senere, belært af naboens erfaringer, satsede vi så hele 40 kr i 7. løb, og ... spillede på hest nr. 2 og hest nr. 7, som var spået vinderchancer og outsiderchancen. Rene staldtips-odds, og store chancer for at vinde, for det kunne ikke gå galt, når det var to vindere, vi spillede på.
Begge heste galloperede inden 1. sving.
Tag dén.

Bogen

- min nye bog - er på vej i trykken!
Steen Piper på Hovedland ringede og sagde, at nu var der kun trykken tilbage, og så at han selv fik læst hele samlingen af historier igennem - så udkommer jeg!!
Ja, det er jo ikke mig, i fysisk forstand, men mit barn, min unge, bogen, nummer to, novellerne i
"Den dag, jeg slog min hund ihjel"...

søndag den 15. juni 2008

Søndags regn

Vi elsker regn. Vi elsker så meget, at vi slet ikke kan få nok! Mere mere mere sir´vi til skyerne, og indimellem lytter de, og sender yderligere et par dråber ned over os.
Ikke desto mindre mener Bondemanden, at vi stadig mangler ca. 150 mm i forhold til "normal år".
Ærligt? Så behøver jeg ikke mere vand lige nu - vil faktisk helst have sommervejret tilbage, men det siger jeg ikke højt! Vi elsker jo regn!