onsdag den 7. november 2012

Visionsgruppemøde

Jeg har lige tømt min mail. Det gør jeg mange gange dagligt, og her ind under aften, kom der så papirer til det visionsgruppemøde, jeg skal til i morgen. Kl. 9.45. Sharp. I Gerlev. På Sjælland.
Der er mange sider at læse. Men som formand Søren Hermansen lakonisk skrev i sin kommentar:
"Jamen har vi da været med til alt det ;-)" og ja, det har vi!
Siden marts 2012 har vi holdt møder, besøgt steder, set og snakket med ildsjæle, tovholdere, politikere og hinanden, og det hele munder nu ud i, at vi skal aflevere en publikation til Minister for By, Bolig og Landdistrikter den 13. december. Den publikation skal gåes efter i sømmene i morgen.
Jeg vil glæde mig til, og over, at jeg har været en del af det stykke arbejde, som skal fremlægges den 13. december. Og så vil jeg glæde mig over de dejlige mennesker med kreative evner, med vid, med ideer, med visioner for landdistrikterne, som jeg har mødt det sidste år. Hold nu fest!
Det giver mod på mere, herhjemme i mit eget distrikt! Når man har set, hvad andre har fået til at fungere, der hvor de bor, giver det god energi, udsyn, lyst til mere i ens eget nærmiljø.
Og det hænger fint sammen med det møde, jeg skal til i aften: "HWA SÅ, Fursund?-møde" - som evaluerer Liv i Grødemarkens 10 fest-dage i september!
Vi skal blive ved, vi skal ville, og vi skal tage ansvar!

tirsdag den 6. november 2012

mandag den 5. november 2012

Får vender får

Her i efterårs og vintermånederne har vi får på græs. Frøgræsset skal græsses af, og får er effektive til dét arbejde. Et sted mellem 100 og 200 får får ophold på hos os vinteren over, og det kan vi så gå og hygge os med.
Får er ikke særligt adrætte. Hvis de har tyk pels, er de faktisk så hjælpeløse, at "wår får" skal på arbejde...
Bondemanden vender får, marts 2009