torsdag den 26. april 2012

Visioner for Vækst

I dag skal jeg til konference i Esbjerg - ministeren og en hel del kendisser udi politik er skrevet på den liste, jeg har liggende på køkkenbordet foran mig.
Sådan helt lav-teknologisk er jeg ved at bage rugbrød. Det skal liiige nåes, inden jeg sætter kurs mod Blue Water Arena. Workshops med temaerne Varige arbejdspladser, Digitalisering og Uddannelse.
Jeg er ret tilfreds med min "vandkants"-digitalisering - vi har 34 Mbit. Det er mere end de har flere steder "i Skyw". Hvad angår varige arbejdspladser, så har vi helt sikkert meget at lære, og jeg glæder mig til at høre, hvad workshoppen kan berige mig med.
Uddannelse er en mere diffus problematik, synes jeg, hvad angår vandkantsDanmark - de fleste uddannelsesinstitutioner er i dag placeret i forb. med de større byer - men gad vide, om ikke der finder et par visioner eller to til Esbjerg desang.?
Væksten skal nok komme - men det kræver at vi tror på og arbejder for det!
Det vil jeg så gøre i dag og i morgen!

tirsdag den 24. april 2012

Mellem, inden og ud

Jeg har mellemdag. Mellem foredrag, mellem arbejde, inden konference, og så alligevel sidder jeg på kontor og skriver. Ikke litterært, selvom jeg gør alt hvad jeg kan, for at få ledelsesberetningerne til at flyde ubesværet og humoristisk. Bondemanden har hyret mig hele formiddagen. Jeg skriver ha pr pga iflg kr db1 og db2 i et væk. Det er lidt kedeligt. Så jeg tilføjer øv og øv med øv på, parenteser med farver i og andre små litterære greb, så dem, der skal læse om ledelserne, har mulighed for at undgå at falde i søvn...
Jeg vil helst ud.

søndag den 22. april 2012

Søndagsheste

Jeg har nydt, at det var i går og ikke i dag, at der kom 30 mm vand fra oven - og at det var i dag, og ikke i går, at jeg fik to hesteinteresserede "damer" på besøg. Nina og Rikke kom kl 1030 og kl 1530 var ca. 25 heste besigtigede, 2 testede, kaffen indtaget, snakken ordnet, og de kørte sydpå, østover igen.
Ihhh, sagde de, da de kørte - nu er det ikke to hestekøbere men to 18-årige teenagetøser, der vender hjem til mand og børn ...
Og det er sådan det er. Efter en time på hesteryg er man fuldstædigt brugt, fysisk, og fuldstændigt blæst, psykisk. Fyldt og brugt. Brugt og fyldt. Harddisken geninstalleret, klar til nye påfyldninger, de kan bare komme an!
Om jeg ender med at sælge en af mine egne, véd jeg ikke - i princippet er alt til salg. Men problematikken kan formuleres sådan her: Man sælges da ikke sine børn!! hahahahaha