lørdag den 28. august 2010

200 meter svømning

er ingenting.
16 km cykling efter de 200 meter svømning er osse okay, hvis ikke det blæser og der er modvind...( og havde man haft en god ordentlig cykel med mange gear, var det helt sikkert gået nemmere...)
4 km løb efter de 16 km cykling i modvind (og på en cykel der ikke er en letløbende en af slagsen) og de 200 meter svømning, er de værste km jeg nogensinde har løbet, og jeg har immervæk løbet en del... HOLD DA OP!
Tiderne var ikke noget at skrive hjem om, ikke mine, men jeg gennemførte, og jeg var faktisk ikke den sidste af de ca 60 deltagere... Jeg var den ... 5. sidste tror jeg, i mål. Men jeg gennemførte! YES!!!!

onsdag den 25. august 2010

Arbejde

Jeg skal arbejde. Jeg skal skrive. Det kan da for pokker ikke være så svært, tænker jeg, mens jeg sidder for gu´ve´hvilken gang og surfer på nettet, læser Jp.dk, Berlingske.dk, finder uundværlige småting i webbutikker, surfer blandt heste, der er til salg, og læser anmeldelser af andres litteratur.
Det kan da ikke være så svært. Jeg har dem jo. Jeg har dem liige inde i hovedet, de skal bare skrives ned. Historierne. Det kan da ikke være så svært.

Men det er det. Jeg laver overspringshandlinger, bliver (heldigvis) forstyrret af telefonen, af manden, af ungerne - og forsøger igen at sætte min popo på en stol ( som jeg får ondt over), dernæst på en gymnastikbold (som er lidt for lav) og slutter af med at ligge i sengen og glo op i loftet, mens jeg overvejer....
Jeg skal arbejde. Der ligger mange, mange timer foran mig, hvor jeg bare skal skrive, skrive og skrive. Læse igennem og igennem igen, skrive til, slette, rette og redigere - alt sammen uden egentlig deadline.
Det kan da ikke være så svært, siger jeg til mig selv (igen). Historierne er der. Skriv nu.
Men det er for pokker svært. Jeg har lange og mange overvejelser. Jeg blir sulten hele tiden. Måske skulle man bare løbe sig en tur. Eller ride. Og nej, det kan jo ikke passe. Historien om Vagn, om Bodil og hestene, og dén om sølvbrylluppet, de ligger jo parate - det kan da ikke være så svært?

tirsdag den 24. august 2010

Suuuukk!!

Det regner. Og blæser.
Og regner. Og blæser.
Det er absolut ikke indbegrebet af sensommervejr, og absolut ikke indbegrebet af høstvejr.
Det er vådt og gråt og surt show over hele linien.
Man gider ikke engang sadle en hest.

De fik ellers sko på, alle sammen, i går - inden det begyndte at regne. Beslagsmeden kom som lovet over middag, og vi var færdige med de fire rideheste lidt i tre, hvorefter det bare har silet ned og blæst - og hvem gider ride i sådan et vejr? Nej, vel?

Landfarituren nærmer sig ellers med hastige skridt - vi skal ride for at holde formkurven, men ikke i dag. Jeg håber på sol og varme og gerne med vind, så alting kan tørre hurtigt.
Både for høstens og hestenes skyld!

søndag den 22. august 2010

De kører endnu

og det er såre godt. Klokken nærmer sig midnat, men det er hveden, og den kan de køre i, til piloten ikke kan holde sine øjne åbne længere. Det har været en lang dag. Kender jeg dem ret, og det gør jeg efterhånden, er Det Store Gule Monster på arbejde mindst et par timer endnu. Jeg vil gå i seng og sove for to.