mandag den 16. december 2013

Dejlige december

Det er efterhånden længe siden jeg har bevæget mig i dette forum. Bloggen har ligget stille, til trods for at Bondemanden hævder, og sikkert har ret i, at det er vigtigt for "mine relationer" og "min karriere", at jeg får skrevet herinde jævnligt. En gang i måneden er vel også jævnligt? Eller to?
Hm. Nå, men årsagen skal vel heller ikke nødvendigvis forklares, kun kan jeg nævne, at jeg har overstået et betragteligt antal foredrag i 2013, været en uge på solferie, delvist uden sol, og de sidste 1½ uge har jeg så været i gang med at komme i julestemning.
Det skal nok lykkes! Inden denne uge er omme, er vi så tæt på at være klar, som vi kan blive, og de to julefrokoster som huset i år huser er overståede fra på natten til fredag!
Som jo også er min fødselsdag. Og den endegyldige dato indikerer samtidigt, at NU er det JUL!
Ja, fredag. Hvor jeg henter mit ældste elskede barn hjem på juleferie, og hvor jeg skal sætte rådyr i ovnen og dele glæden med den allernærmeste familie.
Og december byder på så gode hilsner fra nær og fjern, at jeg er nødt til at komme lidt i stemning, og få gjort noget selv. Udi julekort. Eller Statusbrev. Nytårsfortsæt. Hm.
I dag fik jeg et julehilsen-digt fra selveste Knud Sørensen. I går fik jeg et julehilsenbrev fra minister Carsten Hansen. Og forleden fik jeg det fineste julehilsenkort fra min bedste veninde, med søde ord og skønne billeder fra år 2013.
Dejlige december - jeg mangler kun at bage småkager, trille havregrynskugler, ordne svinet (som lander på onsdag), snitte salat, gå i kirke og lave risengrød. Så må det godt blive JUL!