tirsdag den 11. maj 2010

Saltvand

Lige nu står jeg i mit køkken og venter på, at vandet skal koge, så jeg ka lave den saltvandsopløsning, som drengebarnet skal bruge til at skylle sin ny-opererede næse i.
Han har fået flyttet sin næseskillevæg, og det var absolut ikke nogen rar omgang. Nu er han i bedre humør, næsen ser endog meget lige og fin ud, kun driller den indvendige side, og det er det, vi skal bruge saltvandsopløsningen til.
Jeg har aldrig lavet saltvandsopløsning før.
Det er ret nemt.
Men det kan man jo ikke vide, før man har prøvet det.

Man kan heller ikke vide, sådan på forhånd, hvor træt man kan blive af at udgive to bøger inden for kort tid, og samtidigt skulle forberede en konfirmation. Det mærker jeg nu. Bagefter.
Og så er det jeg tænker, at jeg godt kunne bruge sådan en "saltvandsindsprøjtning" for at komme i omdrejninger igen. Men det er nok ikke så nemt, som det lyder. Saltvand kan jeg klare, men resten....urgh!!
Måske skal jeg bare ha den saltvandsindsprøjtning i overført betydning - og se at komme videre? For indeværende sætter jeg mig på pause!

mandag den 10. maj 2010

Huset og taget på huset...

Taget er endnu under ombygning og reperation. Pakket ind i blå og grønne presseninger om aftenen, så det ikke hælder ned med vand, hvis det nu skulle gi sig til at regne. Jeg håber snart de kommer igennem det. Hver eneste bjælke og hver eneste lægte kommer under lup (næsten) og bliver skiftet/erstattet med nyt, hvis det på nogen måde bærer præg af fugt eller råddenskab. Det er en større omgang. Taget har givetvis ligget på i over 100 år, så der er egentligt ikke noget at sige til, at det trænger til lidt eftersyn hist og her!
Om et par måneder er de nok færdige - med taget, vinduerne, dørene og haven...

søndag den 9. maj 2010

Raudur?

Mine tanker kredser om navngivningen af vores dejlige... Nu er han allerede 2 døgn gammel og har intet navn... Hmmm... Hér er han fanget i aftensolen på engen - Raudur betyder "rød"...