tirsdag den 11. maj 2010

Saltvand

Lige nu står jeg i mit køkken og venter på, at vandet skal koge, så jeg ka lave den saltvandsopløsning, som drengebarnet skal bruge til at skylle sin ny-opererede næse i.
Han har fået flyttet sin næseskillevæg, og det var absolut ikke nogen rar omgang. Nu er han i bedre humør, næsen ser endog meget lige og fin ud, kun driller den indvendige side, og det er det, vi skal bruge saltvandsopløsningen til.
Jeg har aldrig lavet saltvandsopløsning før.
Det er ret nemt.
Men det kan man jo ikke vide, før man har prøvet det.

Man kan heller ikke vide, sådan på forhånd, hvor træt man kan blive af at udgive to bøger inden for kort tid, og samtidigt skulle forberede en konfirmation. Det mærker jeg nu. Bagefter.
Og så er det jeg tænker, at jeg godt kunne bruge sådan en "saltvandsindsprøjtning" for at komme i omdrejninger igen. Men det er nok ikke så nemt, som det lyder. Saltvand kan jeg klare, men resten....urgh!!
Måske skal jeg bare ha den saltvandsindsprøjtning i overført betydning - og se at komme videre? For indeværende sætter jeg mig på pause!

2 kommentarer:

d sagde ...

Det bogudgivelses-noget er meget udmattende. Og fester deromkring. Jeg er helt med. Jeg er i samme sko. Eller rettere i samme uldsok. Drik te. Læs en god bog. Sov :)

mjø ;o) sagde ...

Ja. Uldsok, ro og fred, og søvn ... det må være opskriften - det er bare så svært at erkende, og synke helt, synes jeg ...