tirsdag den 21. juni 2011

London

Sommerferien i år gik til London. Bondemanden og jeg - helt alene, på besøg hos norske venner, bosat her. Vi har gjort en masse rejser rundt i byen - med overground og underground, med bus, på gå-ben og ikke mindst på CYKEL!
Jeg havde aldrig drømt om, at jeg skulle komme til at cykle rundt i London. Ideén er i sig selv vild, men jeg lover, at virkeligheden er værre! Hold da op en trafik! 25 km frem og tilbage langs Themsen, i kvarterer, man aldrig ville ha besøgt, hvis ikke der havde været en shortcut netop dén vej! Man ser også en mængde andre ting, når man cykler, end når man kører i bus eller bil.
Og så er der Wimbledon! Caroline W skal spille i dag. I morges før otte, testede man højtaleranlægget på banerne, og vi lå i vores senge, oppe under loftet og smågrinede for os selv. Tænk, vi er lige ved siden af, og folkevandringen fra Underground stationen er enorm!
I dag skal vi cykle bydelen Wimbledon og omegn tynd. Med cykelhjelm. Pga Wimbledon-turneringen er det næsten umuligt at køre i bil, busserne er propfulde, og på gå-ben kommer vi ikke hurtigt eller langt nok rundt. Vi har bestilt kaffe kl. 11 (lokal tid) hos norske Sølvi, som bor i nabolaget. Det er SÅ hyggeligt at være i London!!