ligger nu i pres.
To store, i krydderlage saltede, indviklede med hhv rødløg og skalotte + persille, kogte og nu i presserne sat på køl, rullepølser af egen avl. Det glæder vi os til at smage i morgen! Uhmmm...
torsdag den 17. december 2009
onsdag den 16. december 2009
Glögg
er en Gudedrik.
Jeg har kogt ekstrat.
På eksotiske krydderier. Koriander, peber, muskatnød, kanel, allehånde, enebær og ingefær. Økologisk citron, og kildevand.
I aften kommer der gæster og ekstraten skal spædes op med rødvin, portvin og rosiner, der har slikket sol & snaps.
Æbleskiverne kommer alle sammen ud af den samme fabrik. Så jeg har købt dem de havde i Brugsen - jeg gider ikke stå og bage æbleskiver til 10-12 mennesker - det er jo over 100 stk! Hvis de er gode. Og det er de hjemmelavede. Dem fra fabrikken kan man nøjes med 2-4 stk af, inden man har fået rigeligt.
Men glöggen - glöggen....
Jeg har kogt ekstrat.
På eksotiske krydderier. Koriander, peber, muskatnød, kanel, allehånde, enebær og ingefær. Økologisk citron, og kildevand.
I aften kommer der gæster og ekstraten skal spædes op med rødvin, portvin og rosiner, der har slikket sol & snaps.
Æbleskiverne kommer alle sammen ud af den samme fabrik. Så jeg har købt dem de havde i Brugsen - jeg gider ikke stå og bage æbleskiver til 10-12 mennesker - det er jo over 100 stk! Hvis de er gode. Og det er de hjemmelavede. Dem fra fabrikken kan man nøjes med 2-4 stk af, inden man har fået rigeligt.
Men glöggen - glöggen....
Abonner på:
Opslag (Atom)