lørdag den 25. august 2007

Heste, igen!


Hér står jeg og hygger lidt med Laki (islandsk vulkan) til ære for fotografen.
I dag har jeg redet på Fenja for første gang siden engang i foråret - inden hun fik føl i maj, altså! Det gik fint. Jeg har været unødigt nervøs for vores "genstart". Men jeg lover at jeg får ondt i mine ben i morgen. Jeg kan sådan set allerede mærke, at vi red et par timer i formiddags...

fredag den 24. august 2007

Hvad ska man blogge for?

Det spurgte en gammel veninde mig om forleden ??????? Blogge for? Det ved jeg ikke. Fordi det er sjovt?? Fordi man kan sige ting hér, som alle kan læse - mere eller mindre opdateret!? Hva ved jeg? Jeg blogger for min skyld, tror jeg nok. Fordi det sætter tanker i gang, er et slags frikvarter, og en overspringshandling, når ikke det man ellers skriver skrider...
I går bloggede jeg ikke. Jeg var til møde! Og på trykkeri! Og jeg så "Sigurds Traktor"s trykkeopstart på ScanPrint i Viby J. Det var sjovt! Den kommer ud på svensk, og de første tryk var af den svenske udgave! Den danske udgave skulle trykkes senere på dagen. I næste uge skal alle siderne så fragtes til Holstebro. Til Jysk Bogbind. Og om 2-3 uger skulle de første eksemplarer gerne ligge på mit bord og dufte af lim og tryksværte ..... Glæder mig! Og det gør Sigurd også!

onsdag den 22. august 2007

Jeg er blevet hørt!

Det begyndte at regne 25 minutter før min tennisaftale. Præcis kl. 9.35. stod det ned i stænger, så selvom det nu er tørvejr, så er banen alt for våd til tennisspil, og det passer mig i grunden udemærket, må jeg med skam meddele. Solen ser vi vist ikke i dag - men posten kommer med ugeavisen- så kan jeg muntre mig med den!

tirsdag den 21. august 2007

"Kom til DR-aktion"

ja, de er sjove, derinde på foreningen... Hvordan er det lige, jeg skal få tid til at rejse helt til Kbh og demonstrere? Jeg skriver bøger!!!! Kan de da ikke forstå, at det tager al min tid - når ikke jeg er i haven og klippe roserne ned, eller bager boller til det russiske regiment, eller tømmer drivhuset for tomater, eller passer min blog, eller andres blog, eller mailer, eller holder ferie, eller holder foredrag, eller lever et helt almindeligt borgerligt (små-) liberalt-socialdemokratisk husmoderliv!!!!! Jeg spør bare!!!!

USA

er Guds eget land! Og selvom jeg kronisk er ræd for alt nyt, så tager vi alligevel i fællesskab springet og drager afsted til USA i oktober. Hele familien. Mette og Co. kan godt begynde at ruste sig, for vi kommer som det første til San Fransisco, hvor vi har været nødt til at leje en mini van. Den søde dame på Fdm-kontoret i Næstved var sikker på, at vi ikke bare skulle have en almindelig bil. Nej, hun syntes alene i telefonen at kunne se, at vi er en familie, der fylder meget - så mini van it is! Nu håber jeg så på, at det er en 6-liters V8 Chevrolet - det vil tiden vise! Bondemanden er vist ligeglad, bare det kan køre! Det er Jeppe og jeg ikke sikre på er nok!

mandag den 20. august 2007

Höldur


blev solgt som 5-årig, rå og utilredet. Nu er han 6 år, og Anja red ham til. Han er da dejlig? Og smuk! Vi har besøgt ham, og han kunne kende mig, selv efter et helt år! Utroligt!!

Træning


Der er mange måder at træne på. Jeg spiller sommetider tennis. Andre gange løber jeg en tur i skoven, og hvis jeg skulle kede mig, så kan jeg altid tage min hest frem fra folden. Fenja har føl. Nu er føllet godt nok snart 4 måneder, men jeg gruer for den dag, jeg skal på Fenja for første gang, "igen"! Hun er en bestemt dame, Fenja, men hun er god. Gad vide, hvad hun synes om mig? Føllet, Náttgjola, er hun ihvertfald ret glad for...