fredag den 24. august 2007

Hvad ska man blogge for?

Det spurgte en gammel veninde mig om forleden ??????? Blogge for? Det ved jeg ikke. Fordi det er sjovt?? Fordi man kan sige ting hér, som alle kan læse - mere eller mindre opdateret!? Hva ved jeg? Jeg blogger for min skyld, tror jeg nok. Fordi det sætter tanker i gang, er et slags frikvarter, og en overspringshandling, når ikke det man ellers skriver skrider...
I går bloggede jeg ikke. Jeg var til møde! Og på trykkeri! Og jeg så "Sigurds Traktor"s trykkeopstart på ScanPrint i Viby J. Det var sjovt! Den kommer ud på svensk, og de første tryk var af den svenske udgave! Den danske udgave skulle trykkes senere på dagen. I næste uge skal alle siderne så fragtes til Holstebro. Til Jysk Bogbind. Og om 2-3 uger skulle de første eksemplarer gerne ligge på mit bord og dufte af lim og tryksværte ..... Glæder mig! Og det gør Sigurd også!

5 kommentarer:

Dorthe Nors sagde ...

Den har jeg også hørt tit. Og folk ruller tit med øjnene, som om de er finere i det, når de siger det. Jeg kan godt undre mig over, hvorfor nogle mennesker blogger, men med forfattere synes jeg det virker håbløst forståeligt. Forfattere blogger fordi det har med skrift at gøre. Forfattere blogger fordi det handler om kommunikation, og fordi det er en daglig mulighed for at dele sit ret ensomme arbejde med andre, og sidst men ikke mindst fordi det er en sjov og interaktiv måde at udvikle sin sproglighed.

mjø ;o) sagde ...

JA! Lige netop! Tak for de oplysende ord, Dorthe! Godt, at du forstår hvad jeg mener!!!

Dorthe Nors sagde ...

Var engang ude at holde foredrag i noget efterskolesammenhæng og endte inde på lærerværelset ved hvilket jeg begik den fejl at henvise til min (daværende) blog. Hold kæft, jeg fik tæv. Jeg tror oveni købet det blev betragtet som ukvindeligt. Hvis jeg havde været en ordentlig kvinde, så havde jeg haft bedre ting at tage mig til, rent ud. Men altså - det er spildte guds ord på Ballelars for mig den salgs. Jeg ER ikke en ordentlig kvinde, du.

mjø ;o) sagde ...

Jeg fornemmer at det er lidt sådan det er med det blogning dér - det er ikke rigtig "fint"... Men ordentlig kvinde i den sammenhæng... det kan da kun være lærerinder, der synes det er ukvindeligt. Og det er sikkert fordi de ikke véd hvad det går ud på, og ikke selv kan finde ud af det. Pcforskrækkede og midaldrende!

Dorthe Nors sagde ...

De var noget yngre end mig og de kørte alle sammen i Citroen Berlingo. Say no more.