fredag den 7. december 2012

Juleriernes Mareridt

Min største fornøjelse er at pynte og gøre klar til Jul. Jeg ELSKER simpelthen december - måske hænger det sammen med, at min fødselsdag hvert eneste år hænger uløseligt sammen med netop Julen...
Ikke at det er fantastisk at blive ældre - det var det engang - men det er fantastisk hyggeligt, synes jeg, at gøre klar til julefrokosten, Juleaften og værelserne til de dejlige gæster, fra nær og fjern, som kommer på besøg, og fejrer Julen med os.
Der er sådan set kun en ting, der kan bringe mig ud af fatning. Julegaver. Ikke dem jeg får, nej, nej, men dem, jeg skal købe... Engang var det nemt. Men nu er mine børn så store, at de ingenting ønsker sig længere - dvs. de ønsker sig mange ting, men det har karakter af bestillingslister - ikke ønskesedler. Nogen vil måske hævde, at det er fint nok, så er det da nemt "at finde på" - og det er der på sin vis en vis rigtighed i - det er bare så fandens kedeligt!
Så derfor - mareridt over gaverne - men kun frem til den 21. Så tager glæden over. Glæden over at skulle fejre Jul sammen med alle dem, jeg elsker. Glæden over at kunne servere og beværte, og være værtinde for glæde og hyggelig komsammen.
Inden da - må jeg hellere se at få fundet det store sorte mulvarpeskind frem, og få købt det bestilte...