fredag den 4. januar 2008

Der er fødselsdagfest for morfar.


Og hele banden driver mod suppegryden om et par timer. Lækker hjemmelavet oksekødssuppe med hjemmelavede boller og melboller. Oksekød med hvide kartofler og den helt specielle sur-sød-sovs, som jeg husker fra min barndom. Jeg kunne ikke lide oksekødet med peberrodssovs, men den sur-søde-sovs til det mørke, næsten udkogte stykke kød - det var forrygende.

Mormor laver det hele fra bunden i anledning af fødselsdagen. Ikke noget med snyd og købe. Nej. Fra bunden.

Og jeg er spændt på, om mormors børnebørn kan lide sovsen...

torsdag den 3. januar 2008

Brevindkast


Der sker ting og sager nu, i sagen om PostDanmark og mit manglende brevindkast. Jeg har lagt navn til udtalelser i en artikel på http://www.landbrugsavisen.dk/ - klik selv ind og se!

Jeg synes, det er vildt sjovt, eller nærmere, grotesk at en manglende postkasse på en landejendom kan være et problem for PostDanmark. At min dør er et brevindkast kan og må åbenbart ikke være i orden. Jeg er spændt på at høre fra vicedirektør Søren Ravn Jensen. Jeg sendte ham et brev i går, lagt i hans reglementerede brevindkast i dag. Hvis ellers posten kommer rettidigt i Kbh. V.?
Hvis billedet vender som hér, så er det bare et enormt stort brevindkast jeg har....

Sne

Det sneer i dag. Et tyndt hvidt lag har lagt sig over Nordsalling - og det er rent og fint at se på.
I næste uge drager vi til Vrådal i 3 dage for at stå på ski. Jeg skal ikke stå på ski. Med en "ikke ubetydelig miniskskade" er det nok klogest at holde sig i ro indendøre.... Jeg tager min pc med.
Måske vil jeg tage en tur i bobslæde. Og lave en snemand. Og varm kakao til de aktive skigængere. Det er det jeg vil, ja.

onsdag den 2. januar 2008

Hovedlandet

Jeg har talt i telefon med min forlægger her i formiddag. Vi har godkendt forsiden til min nye bog. Den hedder "Den dag jeg slog min hund ihjel" og udkommer engang til foråret!
Det er et billede/maleri af en dame, der sidder med sin/en lille hund under armen. Begge stirrer de ud på tilskueren. Stirrende, stikkende øjne - fuldstændigt gotesk, indholdet taget i betragtning.
Det bliver spændende at følge damens færd!

mandag den 31. december 2007

Marcipankagen

venter på at blive smækket sammen, og så er der ved at være styr på årets sidste aften!
Jeg har indkøbt Asti istedet for champagne. Det bobler også.
Rigtigt godt NYTÅR!!

søndag den 30. december 2007

Furs fagre kyst

I dag skal Bondemanden og jeg til Fur. Det er der, vi hver dag kigger over, når vi står op og tjekker vejret over fjorden. Så aner vi Fur i baggrunden. Nu skal vi over og fu-ragere....