torsdag den 3. januar 2008

Brevindkast


Der sker ting og sager nu, i sagen om PostDanmark og mit manglende brevindkast. Jeg har lagt navn til udtalelser i en artikel på http://www.landbrugsavisen.dk/ - klik selv ind og se!

Jeg synes, det er vildt sjovt, eller nærmere, grotesk at en manglende postkasse på en landejendom kan være et problem for PostDanmark. At min dør er et brevindkast kan og må åbenbart ikke være i orden. Jeg er spændt på at høre fra vicedirektør Søren Ravn Jensen. Jeg sendte ham et brev i går, lagt i hans reglementerede brevindkast i dag. Hvis ellers posten kommer rettidigt i Kbh. V.?
Hvis billedet vender som hér, så er det bare et enormt stort brevindkast jeg har....

11 kommentarer:

nulle sagde ...

godt gået god artikel pæn brevsprække... :-)

mjø ;o) sagde ...

Ja, og drejet 90 gr. mod uret ligner det min dør, og så er alting jo godt!
Artiklen er rigtig god - illustrerer ganske godt dilemmaet, som vi ikke er ene om, åbenbart!

nulle sagde ...

bliv ved til du har ministeren!
det er en flot dør. meget flot

mjø ;o) sagde ...

Jeg har ministeren! Altså Trafikministeren - det mest utrolige er sket i sagen, efter at problemstillingen er synliggjort i går af LandbrugsAvisens netudgave.
Enhedslisten har stillet spørgsmål til ministeren om, hvorvidt det er rimeligt at PostDanmark forringer borgernes mulighed for at drive virksomhed i landdistrikterne - hvilket er stik imod regeringens hensigter... Er det ikke sjovt? Mit brevindkast er kommet i Folketinget!! (joh, joh)

nulle sagde ...

Fantastisk. Jeg ser for mig en statue af dig ved Axelborg.

kenn sagde ...

Jeg vil gætte på, at du kan komme til at se spørgsmål og svar (hvis skriftligt) på Folketingets hjemmeside. Der er både en rubrik for §20-spørgsmål og mulighed for kvik-opslag.

mjø ;o) sagde ...

Du følger med i Landbrugsavisen -GODT, Kenn! Jeg har forsøgt at finde både spørgsmål og svar på folketinget.dk - det kan jeg ikke. Øv. Men tak for opysningen - der er meget jeg ikke ved om det danske folkestyre, og endnu mere som jeg aldrig nogensinde kommer i nærheden af at vide....
Hils og god weekend!

mjø ;o) sagde ...

Nulle - fra Hullet i Jorden?
Så kommer der også en af dig! Inden den af mig! Men jeg tvivler alligevel lidt på, at mit brevindkast kan afføde en statue ved Axelborg!

nulle sagde ...

ja, jeg er Nulle fra hullet i jorden. Hører det blæser oppe hos jer.

mjø ;o) sagde ...

Stiv kuling fra øst. Der er pivkoldt i mit hus i dag. Jeg sidder i uldsokker og stor sweater for at kunne være her! Og der loves snevejr med fygning i aften, inden det hele går over i isslag og regn i morgen. Vinter.

nulle sagde ...

Til gengæld er din udsigt bedre end min.