onsdag den 2. januar 2008

Hovedlandet

Jeg har talt i telefon med min forlægger her i formiddag. Vi har godkendt forsiden til min nye bog. Den hedder "Den dag jeg slog min hund ihjel" og udkommer engang til foråret!
Det er et billede/maleri af en dame, der sidder med sin/en lille hund under armen. Begge stirrer de ud på tilskueren. Stirrende, stikkende øjne - fuldstændigt gotesk, indholdet taget i betragtning.
Det bliver spændende at følge damens færd!

4 kommentarer:

dorthe sagde ...

JEG ELSKER AT FÅ FORSIDE. Det er det bedste! Den lyder fed den der. Håber forlæggeren har sagt god for novellerne også. Jeg kan sige god for titelnovellen i hvert fald. Glæder mig til at læse din bog.

mjø ;o) sagde ...

Titelnovellen, ja, men hvad med resten?? Dét venter jeg nu spændt på!Men før sidst i januar sker der ikke noget, blev jeg lovet!
Jeg synes også den forside vakte mere end almindelig glæde i mit sind! Det er ligesom et skulderklap man får, for at være sød og god! Mere af det!
Jeg glæder mig også til at læse min bog. Og din! Når den kommer!

d sagde ...

Resten skal nok være fede - ellers går man jo igang med at redigere og gennemskrive. Sådan er det.
Forsider er fabelagtige at modtage. Hvis de er gode, altså. Jeg har da prøvet at stå og tænke njaaaaaa :)

mjø ;o) sagde ...

gennemskrive... øv. Det har jeg gjort. Nu skal jeg vist bare godkende når forlaget har tilføjet de rettelser som er uundgåelige. Jeg synes, min forside er genial. Steen Piper synes, den er genial (det er ham der har fundet den)og nu håber jeg bare, at alle andre også synes den er genial!