lørdag den 6. oktober 2007

Dagen

I dag er en dag,
som enhver anden dag,
ikke hverdag
men hver anden dag
i en weekend
den første dag
lørdag

- og vi får gæster til middag.

fredag den 5. oktober 2007

Hvad laver du egentlig???


Spør folk og fæ. Så siger jeg bare, at jeg sidder foran min computer. Jamen, hvad laver du? blir nogen ved...
"Jeg skriver erotiske noveller om formiddagen" - det er efter sigende meget moderne. Jeg vil gerne være moderne. Det er bare lidt svært at være moderne, når folk og fæ omkring en, ikke forstår essensen af ordet moderne. Men jeg er sikker på, at de ikke spør om mere!

torsdag den 4. oktober 2007

Mit skrivebord


skal være en del af udsmykningen på Dansk Forfatterforenings stand ved Bogforum 2007. Det skal gøre andre glade, og være en poetisk hyldest til alle mennesketomme arbejdsborde i det ganske danske land. NU sidder jeg så og tænker på, om det virkelig kan lade sig gøre - at mit skrivebord kan hjælpe nogen med "den hellige muse" - inspirationen?

Nedtællingen er begyndt!


Om en uge sidder familien Jørgensen i et fly på vej over Atlanten, retning mod SF, USA. Den blir mere og mere nærværende, rejsen, og jeg kan snart mærke i maven, at det er en stor rejse! Vi har ikke pakket endnu, og gør det heller ikke før på onsdag, men i tankerne er jeg ved at gøre rent i hele huset, for at efterlade det pænt og nydeligt, når nu vi tager væk... Underlige kvindesind....

onsdag den 3. oktober 2007

Marie og Joakim skal giftes!!


Jeg har lige opdateret mig på diverse netaviser om begivenheden! Og den er god nok. Den franske skønhed Marie, har fået lov af sine forældre til at blive til en dansk prinsesse engang i foråret 2008... ser man deet, ser man deet! Så ønskes de da held og lykke herfra! Jeg har nu også altid syntes, at Joakim ligner sin mor - og hun kan jo også godt li´ de franske!

Fedest!!

Det siger mine teenagere, når der er noget, de er godt tilfredse med: Fedest! Og når noget er det modsatte, er det nederen. Det er fedest, at få ros for sin humor og åbenhjertelighed når man holder foredrag - nederen at man ikke kan falde i søvn, når man kommer hjem. Kierkegaard hævder, at det modsatte af humor ikke er alvor, men selvhøjtidelighed.
Det tror jeg på.

tirsdag den 2. oktober 2007

Oktobers Himmel

er mindst ligeså blå som septembers.
Men når jeg i aften skal holde foredrag i Durup, skal vi ikke synge "Septembers Himmel er så blå", selvom sangen ville passe genialt. Jeg blev ringet op i morges og spurgt, om jeg havde nogle ønsker eller forslag til sange. Så var det jeg kom i tanke om "Septembers Himmel", men mit valg blev "Det lysner over agres felt". Resten af sangskatten må Kirsten om. Jeg synger bare med.
Inden jeg skal danse et par timer foran et ukendt antal Sallingboere. Det er i sig selv skræmmende...

mandag den 1. oktober 2007

Sikke et cirkus!



Vi passer cirkushundebørn = 2 sorte puddelhunde i almindelig størrelse, men med ego´s på størrelse med en Berner Sennens. Jøsses, Kineser! Der er opstandelse, hver eneste gang der kører en bil i gårdsleddet, eller døren åbnes på en anden måde, end den Line kan. Og der kører rigtig mange biler i vores gård, og der kommer rigtigt mange mennesker ud og ind af dørene i vores hus... Hold da op..
De sover i Lines seng. På deres medbragte vattæppe. I morges, da Line cyklede til skole, stod der to puddelhunde og hylede i vilden sky ved døren, hun var gået ud af... De er lige holdt op. Line er kommet hjem igen. Nu går de tur. I snor.
Ligner jeg en puddelhund? Eller mere en labrador?

søndag den 30. september 2007

Efterskole

I dag har samtlige efterskoler landet over åbent hus. Det er der sådan set ikke noget i vejen med - men det er svært, med de afstande vi har hos os, at nå mere end en efterskole i det fastsatte tidsrum. Bondemanden og hans to ældste er derfor draget afsted til Salling Ungdomsskole, hvor Lærke er meldt ind og skal starte august 2008. Efter planen er det Jeppes tur i 10 og Lines i 11. Så er de store børn væk. Ikke kuns væk, men i ordets egentligste mening VÆK. Voksne og Væk.
Det kan man jo så give en tanke eller to, den sidste søndag eftermiddag i september...