torsdag den 4. oktober 2007

Nedtællingen er begyndt!


Om en uge sidder familien Jørgensen i et fly på vej over Atlanten, retning mod SF, USA. Den blir mere og mere nærværende, rejsen, og jeg kan snart mærke i maven, at det er en stor rejse! Vi har ikke pakket endnu, og gør det heller ikke før på onsdag, men i tankerne er jeg ved at gøre rent i hele huset, for at efterlade det pænt og nydeligt, når nu vi tager væk... Underlige kvindesind....

7 kommentarer:

dorthe sagde ...

Det bliver en feeeeeed rejse, feeeeed. Jeg vil med.

mjø ;o) sagde ...

Fedest!!!
Hvis du vil, så indløs da den billet! Der er afgang 0710 torsdag morgen fra Hamborg, og vi har minivanrental, når vi kommer frem, så du kunne godt være med, D!

dorthe sagde ...

Jeg har mistet to jobs for nylig og måtte sige nej til en efterskoleworkshop, fordi den lå oven i et af de jobs som nu er aflyst, det vil sige, at der lige er ca. 21.000 kroner jeg IKKE har til at tage til USA for. Men for dælen jeg ville gerne.

mjø ;o) sagde ...

Har du overvejet at spille Lotto? Der er sommetider nogen der er heldige at vinde et par millioner eller ti - og 21.000 kr kan da ikke være helt så svære at vinde??

dorthe sagde ...

Nej, Lotto er ikke mit game. Jeg betaler i øvrigt stadig af på min sidste tur til Amerika, så mon ikke jeg bare skal blive i DK...

mjø ;o) sagde ...

"Meld dig ind i kampen"! "Du kan ikke vinde, hvis ikke du spiller" - og mange flere gode råd... Jeg spiller overhovedet ikke. Hverken kort eller ludo eller lotto eller lotteri - ligesom jeg aldrig rigtigt har vundet andet end en novellekonkurrence.... og det var jo ikke held, det der kom an på!!

taberen sagde ...

--- selvfølgelig var det held i den der novellekonkurrence. Rent held ....