søndag den 30. september 2007

Efterskole

I dag har samtlige efterskoler landet over åbent hus. Det er der sådan set ikke noget i vejen med - men det er svært, med de afstande vi har hos os, at nå mere end en efterskole i det fastsatte tidsrum. Bondemanden og hans to ældste er derfor draget afsted til Salling Ungdomsskole, hvor Lærke er meldt ind og skal starte august 2008. Efter planen er det Jeppes tur i 10 og Lines i 11. Så er de store børn væk. Ikke kuns væk, men i ordets egentligste mening VÆK. Voksne og Væk.
Det kan man jo så give en tanke eller to, den sidste søndag eftermiddag i september...

4 kommentarer:

dorthe sagde ...

De er overgangs-væk, Mjø. De kommer tilbage og har lært at vaske deres tøj selv, når de skal i gymnasiet, eller hvad de nu skal. Efterskole er en god god god ting.

mjø ;o) sagde ...

Det siges, det siges. Men rokker ikke ved det faktum, at de er væk, for kun at komme hjem til mor, når de skal have penge, opbakning, gode råd eller husly. Håber bare, de er så god udrustede, at livet ikke giver dem alt for mange skrammer!

dorthe sagde ...

Ja, men det er jo meningen med at få børn: at give dem videre til verden. Men det betyder ikke, at det ikke er hårdt. Jeg kan levende forestille mig, at det er hårdt.

Anonym sagde ...

Det er rædselsfuldt hårdt, og det er en loppetjans at have et kolikbarn ved siden af en teenager - kolikken går over - efter en 3-4 måneder - teenagere blir ved i årevis!!!