onsdag den 3. oktober 2007

Marie og Joakim skal giftes!!


Jeg har lige opdateret mig på diverse netaviser om begivenheden! Og den er god nok. Den franske skønhed Marie, har fået lov af sine forældre til at blive til en dansk prinsesse engang i foråret 2008... ser man deet, ser man deet! Så ønskes de da held og lykke herfra! Jeg har nu også altid syntes, at Joakim ligner sin mor - og hun kan jo også godt li´ de franske!

7 kommentarer:

læsesal øst sagde ...

Jeg har altid syntes Joachim mindede lidt om fedtmule, og så må det jo være Nora Malkeko ... ja.

Det mest uhyggelig i det her scenarie, og bid mig, om det ikke bliver kongehusets undergang, er, at lillebror åbenbart gerne vil have en klon af storebrors kone ... :-/

mjø ;o) sagde ...

Ja, der er en hysterisk lighed mellem de to mørke skønheder!! Hvad er der forresten blevet af den blonde skandinaviske type i det danske kongehus???

læsesal øst sagde ...

Der er en Dallas-agtig lighed. Der bliver så meget gang i det danske kongehus lige om lidt. Forestil dig familiefesterne.

mjø ;o) sagde ...

Bare de ikke komme til at forveksle de to mørke prinsesser til ex. et maskebal!! Hvad hedder den danske film, hvor der byttes koner til maskeraden?? Og det ender med at opløse op til flere ægteskaber...? Kurt Ravn bl.a. spiller med i filmen....

læsesal øst sagde ...

Husker ikke filmen, men det er præcis den slags, der kommer til at ske. Stakkels Stakkels Mary når hun opdager at hun ligger i Jokkes seng.

mjø ;o) sagde ...

Ja, jeg ville hyle i vilden sky! At bytte Pingo ud er nok ikke det hun drømmer om, den stakkels Mary!?

læsesal øst sagde ...

Jeg har kendt Pingo i min Århustid. Jeg boede i lejlihed med en pige fra hans læsegruppe. Pingo er flink. Jokke er jokke.