torsdag den 7. april 2011

ORD-KRAFT på NORDKRAFT

Jeg er ved at forberede mig til udflugten til Nordkraft på lørdag.
Jeg skal i noget de kalder Skråens Lounge, kl 14.00., sammen med Bondefanget og en bibliotikar fra Ålborg Bibliotekerne, som skal interviewe mig.
Jeg tror, det blir anderledes. Anderledes end at holde foredrag i hvert fald.
Jeg tager en novelle med i tasken. Bare for en-sikkerheds-skyld. Hvis ikke der er nok at snakke om. En halv time er lang tid, hvis ikke der er noget at sige.
Planen er, at jeg tager til Ålborg fra morgenen af. Jeg vil gerne se, hvad de andre forfattere skal optræde med, snakke om, fortælle og tale om.
Der er også lyrik, billeder, værksteder, mad og masser af gang i kulturen på alle fronter.

onsdag den 6. april 2011

Oh, skræk, tandlægeskræk

Oh, skræk - ikke pga smerterne i tandsættet, men pga lommesmerterne efterfølgende. I dag slap jeg med plastik på den tand, jeg havde knækket en fjerdedel af forleden og små tusinde kroner. Men "næste gang hedder det en krone" sagde hun, tandlægedamen, som reparerede mig og tanden. En krone. Det er ikke prisen, vi taler om her - for dén ville være omkring 5500 kroner, oplyste hun mig om, da jeg lå på ryggen, med åbent gab, bedøvet i halvdelen af hovedet og med begyndende tårelækage pga fantomsmerter, eller var de indbildske? Historien ender med, at jeg har mistet følingen med halvdelen af mit ansigt, og munden, har tværet mascara ud i hele ansigtet og ser frem til en udgift på godt 5000 kroner, skulle plastikken løsne sig, eller springe af ved en fejltagelse, som f.eks. i et rundstykke søndag morgen... Oh, skræk... Min begejstring kan lige på et meget lille sted. (Gad vide, om tandlæger reparerer deres families tænder gratis? I så fald, vil jeg opfordre til, at mine døtre gifter sig med en tandlæge, i hvertfald at en af dem gør!)